fbpx

10 идеи за нестандартен подарък за 8 март

Зарадвай любимата жена с нестандартен подарък за 8 март. Наближава денят, който е още един повод да се отблагодарим на най-любимите жени за всеотдайна грижа, топлина и красота, с които ни даряват всеки ден.

От Сръчно сме подготвили 10 идеи за ръчно изработени подаръци за жени, които ще ги пленят с качество, красота и внимание към детайлите. Нека усмивките им греят още по-ярко и се чувстват особено специални – такива, каквито са всъщност.

Нестандартен подарък за 8 март – ръчна изработка от Сръчно

Работилничката на Сръчно работи усилено, за да изработи радост за всяка жена. Нашите изделия се творят от висококачествени материали – естествена кожа, защото високото качество никога не е разочаровало никого!

За изработка на нашите специални творения, използваме двете си ръце. Така гарантираме автентичен продукт, който е изпипан ръчно до най-финото конче. За нас всяко едно изделие е истинско преживяване, в което влагаме любов, грижа и старание, за да създадем онзи специален продукт, който да бъде един единствен на света.

10 идеи за подарък за 8 март

Най-специалната жена за теб – мама, любимата, баба, сестра, приятелка, учителка, определено заслужава специално отношение. Подбери внимателно кожено изделие, което да е точно по нейния вкус. Остави ѝ съкровено послание, което да стопля нейното сърце и да ѝ напомня за теб, чрез нашата опция за персонализиране. С двете си ръце ще изобразим всичко, което желаеш – послание, инициали, дата, име и т.н., за да направим подаръка още по-личен, а усмивката още по-широка!

Представяме ти нашите приказни изделия, които са създадени да внесат още повече удобство и красота в ежедневието на жените. Потопи се в нашите специални идеи за подарък за 8 март за най-любимите жени:

За мама

От Сръчно сме ти подготвили две чудесни идеи за подарък за 8 март за мама.

Зарадвай най-специалната жена със стилен дамски портфейл. Големината и практичните отделения гарантират достатъчно място за важни документи, банкноти, монети, а също и за всички малки снимки и сантиментални бележки, които една майка иска да носи винаги със себе си.

Ако пък твоята майка е от жените, които си имат всичко, то трябва да помислиш за по-нестандартен подарък за осми март. Такъв, който да внесе повече удобство в ежедневието ѝ! Нашето предложение е практичния органайзер за чанта. Предлагаме малки и големи по размер и най-разнообразни по цветове. Особено подходящ подарък е за жена, която обича всяко нещо да си има място и копнее да въведе ред в своята дамска чанта. С множество отделения, органайзерът се превръща в един от най-практичните и любими подаръци.

 За любимата жена

Подаръкът за любимата жена може да се окаже истинско предизвикателство! От Сръчно ще те улесним с нашите подаръчни комплекти за 8 март, които са чудесен избор за всяка дама.

Подаръчен комплект №1: Чанта и колан в червен цвят

Този изтънчен комплект освен красив, е и много практичен. Твоята дама винаги ще има под ръка перфектно съчетаващи се чанта и колан. А червеният цвят символизира любов, страст и това прави този подаръчен комплект съвсем подходящ подарък за твоята любима жена!


Подаръчен комплект №2: Чанта и колан оранжево изкушение

Прекрасно съчетание от чанта и колан със змийски принт. Дължината на чантата се регулира, а големината ѝ позволява да побира всичко нужно. В комбинация с колана, се получава съвсем завършена визия, в която твоята дама ще се влюби!

За учителка

За любимата жена, която е научила теб или твоето дете на толкова много неща, сме подготвили някои специални предложения за ръчно изработени подаръци за учители.

Ключодържател и портмоне „Мини“ е чудесен избор за личен подарък за 8 март за учителка.

А в случай че искаш да се комбинирате с останалите родители (или ученици) и да подарите по-голям подарък, имаме още едно предложение за вас! Стилният калъф за лаптоп е подарък, който е изключително практичен – чудесно и сигурно място, на което вашата любима учителка може да съхранява работния си лаптоп или таблет.

За сестра, най-добра приятелка, любима колежка 

Искаш да зарадваш жените на работното място и се чудиш с какъв подарък за 8 март за колежки да го направиш? А след работа ще се видиш с най-добрата си приятелка или пък с любимата сестра… Имаме предложения за всички тези специални жени!

Нашите предложения за ръчно изработени подаръци за най-добра приятелка, сестра или любима колежка ще накарат лицата им да греят от радост!

Гривна Любов от Сръчно е просто още един начин да кажеш на тези любими жени „Обичам те!“. Не забравяй и опцията ни за персонализиране, за да стане гривната още по-специална.

В случай, че гривната не е подходящ подарък, защото твоята любима приятелка или сестра не носи, то определено стилното калъфче за документи е! Неангажиращ и съвсем практичен подарък, в който тя може да подреди всички важни документи. И дори това да не е точно нейния любим цвят, ще го изработим в какъвто пожелаеш!

За баба

Бабите имат специална роля в живота ни – те са онзи спокоен пристан, който винаги ни зарежда с топлина, разбиране и обич. Ето и идеи за подарък за 8 март за баба, с които да и се отблагодариш за грижите и любовта през годините!

Мини портфейл „Съкровището на Сръчно“ ще е истинско съкровище за любимата баба! То няма да ѝ натежава излишно, а в същото време ще събира всичко нужно. Практичността и лекотата правят мини портфейла чудесен избор за подарък за любимата баба.

За по-пълен и завършен подарък, добави към него и следващото ни предложение! Несесерът с бродерии и шевици ще зарадва твоята баба със своя уникален и автентичен дизайн, със своята практичност и препратка към отминалите дни!

Заключение

Усмихни любимата жена с нестандартен подарък за 8 март, който да я кара да се чувства специална винаги, щом го погледне!

От Сръчно предлагаме и ваучер за подарък с избрана от теб сума, в случай че не знаеш какво да подариш. А ако се нуждаеш от още предложения, за да избереш идеалните ръчно изработени подаръци за 8 март, то разгледай всички наши кожени изделия за жени!

И не забравяй, че най-специалните 8 март подаръци са онези, избрани от сърце! С тях е напълно невъзможно да не зарадваш любимата жена!

Последвай страничката на Сръчно и следи нашите най-нови предложения за подарък, които излизат от работилничката ни.

Майсторите на Сръчно

0
подаръци за Свети Валентиннай-хубавия подарък 7