fbpx

10 идеи за ръчно изработени подаръци за Свети Валентин

Любовта се показва по безброй начини, а един от тях е милият жест да подариш специални подаръци за Свети Валентин на любимите хора!

Изненадата с оригинален подарък е онзи съкровен момент от празника, който предизвиква истинско вълнение както у жената, така и у мъжа. Пламъкът на любовта се разпалва, очите започват да греят, а влюбените сърца сякаш започват да туптят още по-силно…

През месец февруари любовта определено витае навсякъде около нас. Заслужава си да отделим време, за да помислим как да зарадваме любимата жена или любимия мъж! Но понякога това може да се окаже нелека задача.

От Сръчно идваме на помощ с нашия списък с 5 предложения за подарък за мъж за Св. Валентин и 5 предложения за подарък за жена!


Подаръци за Свети Валентин – ръчна изработка от Сръчно

Желаеш ли да изненадаш своята половинка с нещо различно и много специално? Ако отговорът е „ДА!“, то добра идея е да избереш ръчно изработени подаръци за Св. Валентин. Те са много подходящи за празника, тъй като носят наистина голяма стойност. Ръчната изработка отнема много часове труд, голямо внимание и към най-малкия детайл и цялата любов на майстора… За да се получи наистина добре! Точно както е и в любовта!

В приказната работилничка на Сръчно използваме напълно естествени материали (естествена кожа и дърво), от които създаваме непреходни творения. Благодарение на материалите и ръчната ни изработка, ние създаваме изделия, които да пребъдат във времето.


5 идеи за подарък за Свети Валентин за жена

Поглези любимата жена с кожено изделие, което дълги години да ѝ напомня за теб! Изделията от естествена кожа са еталон за високо качество. Можеш да си сигурен, че избраният с много любов кожен подарък от теб, ще радва притежателката си поне още 10 години, без изобщо да се промени.

Точно затова може да помислиш как той да бъде още по-личен, за да не излезе никога от мода! От Сръчно предлагаме опция за персонализиране – име, инициали, символична дата, послание или пък рисунка… Всичко, което твоята дама обича и би се радвала да носи със себе си, може да изобразим върху избрания от теб подарък!

А ето и някои предложения какъв точно може да бъде той:


1. Дамски портфейл от естествена кожа 

Може да избереш стилен кожен портфейл в любимия цвят на твоята дама, с достатъчен брой отделения, за да може да побере всички ваши мили снимки, визитки, банкноти и монети. Нашето разнообразие от размери и дизайни гарантира, че ще намериш онзи портфейл, който да задоволи предпочитанията и на най-взискателната жена!

2. Дамска чанта от естествена кожа

Напомняме, че една качествена кожена чанта никога не е излишна.

Дамската чанта придружава твоята дама навсякъде през деня и е онзи верен приятел, който пази най-ценните ѝ вещи. Ако се спреш на този подарък, то разбери предпочитанията на твоята любима – малка или голяма чанта, торба, чанта през рамо или пък раница. Само ни кажи какво харесва и заедно ще я зарадваме!


3. Колан от естествена кожа 

Изненадай любимата жена с красив кожен колан, който да се превърне в свежо допълнение към всяка нейна визия. Той ще бъде чудесен завършек към новата ѝ рокля, едноцветния панталон или пък широките дънки…

Практичността на този подарък го прави добър избор, с който определено не можеш да сбъркаш!

 
4. Ключодържател

Посвети своето сърце на любимата жена! Подари ѝ оригинален ключодържател във формата на сърце. Заръчай ѝ да го пази добре!

5. Кожена гривна

Кожените гривни са особено актуални през настоящата година. Ако твоята дама следи модните тенденции или просто цени кожени аксесоари, то не пропускай възможността да я зарадваш с точно такъв подарък!


БОНУС предложение

Като допълнение към твоите Свети Валентин подаръци, може да добавиш и органайзер за дамска чанта!


5 идеи за подарък за Свети Валентин за мъж

А вие дами, искате ли да впечатлите своя любим мъж със стилен подарък за 14 февруари? Кожените изделия на Искра и дървените творения на майстор Тони са чудесен подарък за Свети Валентин за него!

Всички творения могат да станат още по-лични, като ги персонализираме. Помисли за ваша символична дата, която означава много за вас; за послание, което искаш да отправиш към него и любимият ти да го носи навсякъде със себе си; за име, инициали, рисунка… Ръчно ще нанесем онзи финален щрих, след който ще си сигурна, че той наистина ще се влюби в своя подарък за Св. Валентин!

А ето и нашите предложения за подарък:


1. Мъжки портфейл от естествена кожа

Коженият портфейл е добър избор за подарък, тъй като е удобен, практичен и стилен. Накратко – точно това, което търси един мъж.

Поднеси му го с послание – бързо да го напълни с пари за следващата ви романтична почивка, например!


2. Колан от естествена кожа 

Изненадай своя мъж с кожен колан. За да е стилен и представителен, където и да отиде.


3. Мъжка чанта от естествена кожа

Мъжката чанта е важна част от ежедневието и на мъжете! Щом веднъж намерят онази особено практична чанта, на тях просто не им се иска да я сменят. Естествената кожата напълно ще позволи това, така че се заеми със задачата само да я откриеш!

Според нуждите и предпочитанията на своя мъж, може да избереш ежедневна, официална, чанта за документи или лаптоп или пък мъжка чанта тип банан.


4. Ключодържател

Зарадвай своя любим със стилен и оригинален ключодържател – ключодържател с нивелир, с името на любим футболен отбор или пък с любима марка кола.


5.
Калъфче за документи 

Ако портфейлът на твоя любим е препълнен с толкова много неща, че вече не им намира място, е добра идея да му подариш калъфче за документи.

В него той ще има достатъчно място да побере всички важни документи и ще може да ги използва лесно и удобно, без да разпилява целия си портфейл. Мъже, чиито професии изискват ежедневно ползване на визитки и документи, високо ще оценят точно този подарък!

БОНУС предложение

Не пропускайте специалните дървени колички, както и останалите автентични изделия от златните ръце на майстор Тони. Той създава творения за истински ценители на дървото! Изделията му са особено подходящи за подарък за мъж за Свети Валентин.

Заключение

Избраните с много любов подаръци за Свети Валентин могат да накарат любимия човек да се почувства още по-специален и значим.

Посрещни празника на любовта подобаващо, като донесеш истинска радост у своята половинка… Зарадвай я с подарък, който да пребъде във времето, точно както и вашата ЛЮБОВ! А ако все пак се чудиш какво да подариш, един Ваучер за подарък на стойност по избор винаги е добро решение!

Последвай страничката на Сръчно и открий всички наши предложения за подарък за Свети Валентин.

С много обич!

Майсторите на Сръчно

0
подарък за 8 март