fbpx

Чанти от естествена кожа | Модни тенденции есен 2023

Есента леко се поддава зад ъгъла и ни прави все по-любопитни за това – какви модни тенденции ни очакват през нея? По традиция, когато горещините леко започват да отстъпват на приятната есенна прохлада, ние се запътваме към гардеробите, където старателно преглеждаме своите дрехи, аксесоари, обувки. Защото идва време за любимите ни нови сезонни покупки!

Чантите могат да направят истинско вълшебство с всеки гардероб, като допълват по чудесен начин останалите покупки. Но какво вещае духът на идващата есен по отношение на любимите ни аксесоари?

Най-любимите модни тенденции за дамските чанти през есен 2023

Дори все още да не искаш да пуснеш лятото да си отиде, след предстоящата класация от любими тенденции в мода есен 2023 сме сигурни, че ще пожелаеш вече да е септември! Ето я и нея:

Големи, големи, големи чанти

Тенденцията гласи, че големите чанти ще стават все по-обичани. Те съчетават в себе си стил и неповторим комфорт. С тях да вземеш всичко нужно със себе си не е никак трудна задача.

От работилницата на Сръчно излизат редица големи дамски чанти от естествена кожа, които са в унисон с тенденцията и са в любимите есенни цветове, но едновременно с това са изработени в един единствен екземпляр. Не се колебай, защото удобството и автентичността с тях са гарантирани! Те побират голям брой вещи, но имат удобни презрамки, с които чантата сякаш не се усеща, а уникалността им прекрасно допълва твоята индивидуалност.

Чанти с полъх от миналото

Ретро излъчването ще завладее тази есен, като ще ни препраща към онова любимо излъчване от модата, което е било актуално преди векове!

Чанта “Есенен кестен” е изработена точно в този ретро стил. Тя е част от серията “Уникални и неповторими”. А най-уникалното при нея е: направена е от естествена кожа със състарен ефект, има дървено копче и нестандартна дръжка.

Бизнес чанти

Вълнуващата есенна мода сякаш нашепва: Време е за бизнес!

Краят на лятото връща повечето дами в офиса. А работното облекло никак не е завършено без стилна дамска чанта. Вероятно и точно това нарежда този тип чанти на първите места при тазгодишните модни тенденции. Бизнес чантите вече не са просто чанти – те стават изтънчени и уникално практични, като съдържат множество скрити джобове, място за документи, таблет, планер, зарядно… И каквото още може да потрябва на човек, за да има перфектен и ползотворен работен ден.

Нашето предложение в този стил е именно дамска чанта от естествена кожа „Боряна“! А за още по-завършена бизнес визия, Сръчно създава и дамски широк черен колан. Той подчертава красиво талията и допринася за неповторим елегантен вид и на най-обикновената риза, рокля или блуза!

Barbie дамски чанти

Barbie вълната повлиява и есенните модни тенденции. Затова не бягайте от ярките цветове и кокетната визия! Напук на понижаването на температурите, ветровете, честите мъгли и дъждове, типични за есенно-зимния сезон, свежите цветове и дизайни ще ни държат в слънчево настроение. 

За кокетна барби визия виж: дамска чанта “Любов” и чанта “Лили“. И не забравяй! Сръчно може да изработи този модел за теб в различен цвят!

 

Чанти в меки, пастелни тонове

Института по цветовете Pantone обяви кои ще са най-актуалните цветове през есен/зима 2023/2024. Любимите ни телесни ненатрапчиви тонове и топлите нюанси, които напомнят за очарователната есенна премяна на дърветата, присъстват и тази есен. Освен тях в есенните модни тенденции ще се радваме на лилаво, светещо жълто и жизнерадостно синьо.

От работилницата на Сръчно излизат дамски чанти за есента в най-актуалните цветове. Дамска чанта „Небесен облак“ приканва към мисли за тропическо бягство, към красиви острови с разкошни плажове. А дамска чанта „Изгрев“ сякаш буквално ни пренася там, за да попием цветовете на най-красивия изгрев. Щастливи сме, четенденциите тази година нашепват свежото настроение да остане. Това ни вдъхновява да творим красиви дизайни в свежи цветове!

 

Чанти, които нямат традиционната форма на чанта…

Нетрадиционната форма на дамската чанта ще е много желана през следващия сезон. И едни от най-модерните чанти ще са именно онези, които изобщо не приличат на чанти.

Нашата интерпретация на тази любима модна тенденция е… чанта – сърце! Тази тенденция е повече от чудесна, нали?

 

Раници

Изглежда, че с удобството на раницата няма да се разделим и през следващия сезон. Практичните дамски раници в красиви есенни цветове могат да донесат неповторим комфорт и стил.

 

Не чанта, а истинско произведение на изкуството!

Завършваме с най-вълнуващата тенденция – тази, при която не говорим само за чанта, а за истинско произведение на изкуството! Какво ще кажеш да носиш със себе си аксесоар, който спира дъха и буди истинско възхищение?

За най-големите ценители на изкуството, сръчните ни ръце посветиха месеци в изработката на една от най-специалните чанти, излизали някога от работилницата ни – Дамска чанта “Малкият принц”. Не забравяй, че всяка дамска чанта се изработва само в една единствена бройка! Очакваме притежателя на това съвършенство.

Най-любимите модни тенденции за кавалерите през есен 2023

Чанта като втора кожа

Есенните модни тенденции се грижат любимите мъжки чанти да са изключително удобни! Колкото повече възможности за носене имат те – толкова по-добре. Защото какво по-хубаво от чанта, която дори не усещаш, че носиш?

Сръчно има предложение, което е съвсем в унисон с това. Мъжка чанта „Мечта“ е наистина мъжка мечта. Може да се носи по диагонал и като раница. Прилепва чудесно до тялото, може да не се сваля при шофиране, да се носи под якето. Истинска мечта, нали?

Големи мъжки чанти за есента

Мъжете също ще се радват на големи мъжки чанти, които са изключително подходящи за работа тази есен.

Мъжка чанта “Ключ” е голяма мъжка чанта, която е изработена с актуалния състарен ефект. Нейният акцент е истински ключ, с който тя се закопчава.

Също в категория „големи чанти“ попадат и любимите мъжки чанти от естествена кожа тип раници. А “Маслинено зелено” е творение на Сръчно, което ще плени всеки мъж. Тази раница е изработена от естествена кожа в красив и актуален есенен цвят. Достатъчно голяма е, за да побере документи, а дори и лаптоп. А в същото време е изключително лека и удобна.

 

Заключение

Потопи се сред най-любимите есенни модни тенденции, като посетиш онлайн магазина на Сръчно!Последвай страничката на Сръчно, където те очаква вдъхновение за всеки сезон!

Майсторите на Сръчно

0
занаятчийска работилница сръчноподарък за първи учебен ден 1