fbpx

Дамски портфейли от естествена кожа – всяка ценна вещ има нужда от сигурно скривалище!

Women's wallets made of genuine leather – още от едно време олицетворяват така ценената и търсена и до днес класа. Класа на една истинска жена!

Дамски портмонета, богато бродирани, традиционно в миналото се поднасяли като годежен подарък от младоженеца към булката. А вътре дамите често намирали любовни стихотворения, разкриващи най-съкровените чувства на любимия. Може би това е историята, която се крие зад желанието ни да държим близо и сигурно най-ценните за нас неща. В кой дамски портфейл няма да откриете снимка на дъщеря или син, любим мъж или дама на сърцето, майка, баща, баба или дядо?

Поглед отблизо към нашите дамски портфейли от естествена кожа, ръчно изработени в работилницата на Сръчно

Ние от работилница Сръчно вярваме, че е необходимо най-ценните ви вещи да имат сигурни скривалища. Подхождаме с изключително внимание към всеки детайл при изработката на дамски портфейли от естествена кожа.

Във всяко едно от нашите кожени изделия влагаме частица от себе си. Отделяме време, любов и старание, за да сътворим един единствен, уникален по рода си дамски портфейл, който да бъде причина за гордост у притежателката му.

Какво се крие във вълшебния онлайн магазин на Сръчно?


Изработваме нашите бутикови дамски портмонета от естествена кожа в различни размери:

Големи дамски портфейли – Това са най-предпочитаните ни модели, които събират изключително много скъпоценни вещи. Двете най-големи отделения са предвидени за банкноти, следвани от две по-малки за визитки, снимки на любими хора и/или случайно намерени четирилистни детелинки. В три допълнителни отделения се събират над 12 броя лични, нелични, шофьорски, жълти и каквито още се сетите карти. А предимството се крие в големия джоб с цип за монети, в който спокойно може да поберете голяма колекция от жълто-белите скъпоценни приятелчета.

Средни дамски портфейли – С удобен и практичен дизайн, изцяло от естествена кожа, тези модели напомнят последното липсващо парченце от пъзела – намериш ли го, няма вариант да не е правилното!

Малки кожени портмонета – Малки на размер, но големи по душа. Ще ви пленят със същото просторно разпределение, както при големите и средни дамски портфейли, но в умален, „гурме“ вид.

Мини бонбонести портмонета – Тези модели са с три отделения и въпреки малкия си размер, са изключително удобни, събирайки повече, отколкото може да си представите.

Портмоне – прототип – Вдъхновени, с полъх от миналото, създадохме портмоне – прототип на скъпоценно за нас наследство. Към дядовия портфейл с две отделения за монети и банкноти, добавихме още едно за карти, което може да побере минимум 8 броя. А „щракването“ при затваряне изцяло с копчета нежно гали слуха и създава усещане за завършеност. За да задоволим големия интерес, който предизвиква у дамите, изработваме модела във всякакви цветове.

Дамски портфейли, извън всякакви рамки – Какво е един творец, без свободата от това да експериментира? Понякога, провокирани от невзрачно парче кожа, създаваме истински шедьоври, неповторими и уникални, без рамки откъм предварително зададени разпределения, кройки и модел. Ей така, по усет и със сърце, пълно с любов и вдъхновение!

Как се създават дамските портфейли?


Изработката на изделия от естествена кожа е нашата страст. Осмисля дните ни и ни подтиква да даваме неуморно най-доброто от себе си във всеки един момент.

Вълшебството на кожени портмонета ръчна изработка се крие в старателното планиране на всяка една стъпка от създаването им.

1, 2, 3, в приказната работилница на Сръчно надникни…

Започваме с избора на подходяща кожа, изцяло съобразена с желанието на нашите клиенти. За по-сантименталните дами, вярващи, че времето разкрива всичко скрито и прикрива всичко явно, ние, майсторите на работилница Сръчно, създаваме дамски портмонета от по-издръжливи кожи. Такива, които запазват автентичния си вълшебен вид с години.

Понякога магията на влюбването се крие още в първия поглед, без значение от усещането, което носи дадена кожа при допира ѝ или здравината, която притежава. Както често се случва и в живота с партньора до нас – затваряме очи и просто знаем, че това е нашият човек. Ние нямаме изобилие от модели, но имаме огромно разнообразие от естествени кожи, така че шансът да се влюбите е просто неизбежен.

След основата, следват детайлите, които правят нашите дамски портфейли толкова уникални и скъпоценни.

С ръката на художник, водена от духа на изкуството, разкрояваме всяко едно парче кожа с внимателни и прецизни движения.

След множество проби, напасвания и корекции, фино свързваме отделните парченца, за да получим крайната вълшебна „картина“, която непринудено ще омагьоса своята бъдеща притежателка.

Предимствата на нашите дамски портфейли


Всички знаем кое прави розата на малкия принц толкова важна и специална. Именно времето и усилията, които той е отделил за отглеждането ѝ. Със същата любов, всеотдайност и внимание ние създаваме нашите единствени, уникални и неповторими шедьоври от естествена кожа.

Дамски портфейли, изработени изцяло от кожа

За нашите скъпоценни произведения използваме изцяло естествени материали. Там, където трябва да има текстилен хастар, ние имплементираме такъв от естествена кожа, а това допринася за още по-голяма здравина.

Качество, което ще пребъде във времето

Водени от максимата, че проверката е висша форма на доверие, гарантираме за качеството на нашите кожени портмонета ръчна изработка. Закупените от нас преди 10 години дамски портфейли остават непокътнати от силата на времето и продължават да радват притежателките си и до ден днешен.

С внимание до най-малкия детайл…

Вярваме, че най-същественото често обича да се спотайва в малките детайли, затова внимателно подбираме всеки един от тях. От конеца, през ципа и до копчетата. Съвършенството винаги ще бъде на мода.

Когато подаряваш ръчно изработени подаръци, казваш без думи на човека отсреща „Ти за мен си специален!“

За лична употреба или за подарък, нашите любов и старание, въплътени в автентичните ни изделия, ще направят всеки да се чувства специален.

Ръчно изработените ни дамски портфейли от естествена кожа са идеален завършек към всяка една визия. В допълнение с останалите ни продукти, ще блестите или още по-добре, ще накарате близък за вас човек да заблести и с неговата светлина, ще греете и вие.

Последвайте страничката ни Srychno, за да сте на един „клик“ разстояние от най-автентичните и креативни кожени изделия, създаващи незаменими персонализирани изживявания!

The Masters of Srychno

0
подарък за 1 юниМъжки портфейли от естествена кожа