fbpx

Дамски колани от естествена кожа – очарователното бижу на дрехите

Добре подбраните дамски колани от естествена кожа са като очарователно бижу, от което всяка дама се нуждае. Те придават напълно ново излъчване на дрехата и това ги прави един от най-любимите аксесоари както за жени, така и за мъже.

Дамският колан може да се използва като акцент към красива рокля, любими дънки, панталони или пък пола. Ако си в търсене на колан, който по най-добрия начин да ти прилегне, то… На правилното място си! Ще ти помогнем да избереш наистина точния дамски колан за теб или за подарък на любима стилна дама.


Women's belts made of genuine leather

На пазара се предлагат дамски колани от естествена кожа и колани от изкуствена кожа. Те се различават най-вече по своето качеството и съответно – цена.

Естествената кожа е материал, използван от нашите предци. От предците на нашите предци и от техните… Този материал е оценен високо и е използван за най-различни изделия – дрехи, чанти, обувки, предмети от бита. Високото качество и издръжливостта на естествената кожа са се прочули през годините и към днешна дата кожените изделия са еталон за качество, непреходност и висока класа.

Най-голямата разлика между естествената и изкуствената кожа е издръжливостта. Например, един колан от естествена кожа може да се използва повече от 10 години и да е все така здрав и запазен, както когато е закупен. За този период, обаче, вероятно ще се наложи да смениш много колани от изкуствена кожа. Това е така, тъй като те доста бързо се износват и материалът изменя външния си вид. Навярно ти се е случвало да се разделиш с колан, чанта или обувки, които са започнали да изглеждат захабени и напукани скоро след покупката. Съсипаният им външен вид не позволява повече да ги носиш. И колкото и да ги обичаш, колкото и добре да си пасват с облеклото ти, е дошло време да ги изхвърлиш. Е, с естествената кожа няма да ти се наложи да се разделяш с нищо любимо.

Не може да се отрече, че тя изглежда и доста по-стилно. Кожените дамски колани са меки на допир, очарователни на външен вид и са чудесен начин една дама да се поглези.

Как да изберем правилния дамски колан за себе си или за подарък?

За да избереш наистина правилния дамски колан за себе си или за подарък, то е нужно да предвидиш някои неща.

На първо място се запитай с какво ще комбинираш своя колан – с рокля, с панталон или пък пола. Това е важно, за да определиш дали ще го носиш на талията си или пък на ханша. Двете места са с различна обиколка и предполагат да закупиш колани с различна дължина. Как най-лесно да се ориентираш? Ето така:

  • Премери частта от тялото си, за която ще купуваш колан. Към обиколката на своята талия или пък ханш прибави най-малко 20-25 см. По този начин ще получиш размера, който ти е нужен за твоя колан. Например: при обиколка на талията 70 см прибавяш 25 см и получаваш 95 см. Съответно, коланът, който най-добре ще приляга на това място, трябва да е с дължина 95 см.

Има и още няколко полезни трикове, които е важно да знаеш, при избора на дамски колан:

  • Важно условие е краят на колана да не да преминава много след първата гайка на панталона/полата. В противен случай, той е прекалено дълъг за теб.
  • Коланът изглежда най-добре върху тоалета, когато е закопчан на средните дупки.
  • Коланът от естествена кожа с времето може да се отпусне леко. Това е така, тъй като материалът е естествен и има свойството еластичност. Затова не е никак добра идея да избираш по-дълъг колан от необходимото за теб.

Дамски колани от естествена кожа, ръчно изработени от Сръчно

Нашите дамски колани от естествена кожа са специална ръчна изработка. С ръцете си изпипваме всеки малък детайл. По този начин се стремим да създадем нещо наистина качествено, което притежателката му да носи години напред.

А ето и наличните видове дамски колани от естествена кожа, които можеш да намериш в онлайн магазина ни:

– Дамски колани за рокли – тези колани са страхотен допълващ аксесоар към дамските рокли. Изглежда, че всяка рокля се нуждае от стилен дамски колан, който да подчертае красивата женска талия и да направи визията още по-женствена.

– Широки дамски колани – тези колани се отличават с интересен дизайн и определено привличат погледите.

– Ежедневни дамски колани – тези колани носят несравним комфорт и се оказва просто невъзможно притежателката им да се раздели с тях в ежедневието си.

А най-хубавото е, че ако имаш специална рокля, пола или панталон, за които не намираш подходящ колан, то ние можем да го измайсторим изцяло по твой вкус. Цвят, дизайн, вид кожа – ти избираш всичко. Нужно е само да се свържеш с нас и да споделиш кой е онзи колан, който много искаш, но все още не е създаден. И ще го създадем… За теб!


Какъв е твоят размер колан от Сръчно?

Таблицата ни с размери ще ти покаже кой е твоят размер за колан, но не забравяй да приложиш и предишните няколко съвета, за да избереш наистина правилния за теб!

Ние, от Сръчно, предлагаме и възможност за корекция. Например, можем да скъсим избрания от теб колан, за да стане идеален за теб. Но когато изпълняваме тази опция, то поръчката се счита за специална. И така се изключва възможността за подмяна или връщане на продукта.

Заключение 

Стилните дамски колани от естествена кожа са още един начин да изразиш своя стил. Да изпиташ комфорт в ежедневието си, да подсилиш ефекта на любимата туника или рокля или пък да разчупиш визията си с малко цвят. За да откриеш онзи кожен колан, който е точно за теб, те съветваме да се потопиш в разнообразие от кожи, стилове и цветове. Мястото, на което можеш да го направиш е онлайн магазина на Сръчно.

А ако искаш да зарадваш и своя любим мъж със стилен мъжки колан от естествена кожа, то не пропускай да се запознаеш как да избереш най-правилния колан и за него в статията ни „Мъжки колани от естествена кожа“.

Последвай страничката на Srychno и следи нашите най-нови предложения, които излизат от работилничката ни.

The Masters of Srychno

0
мъжки колани от естествена кожа 1любопитни факти за естествената кожа