fbpx

Идеи за коледни подаръци с персонализиране

Нашите идеи за коледни подаръци идват на помощ точно преди празниците. Те имат едничка цел – да накарат лицата на любимите ви хора да греят от щастие!

Често се затрудняваме да измислим различен, оригинален и запомнящ се подарък за близките ни. Особено когато почти не е останало нещо, което не сме им подарявали. Затова се заемаме да ви помогнем с нашите идеи за подарък за Коледа.

Изделията, които излизат от работилничка Сръчно, могат да се превърнат в оригинални персонализирани подаръци. Ако изберете възможността за персонализация, ще може да отправите ценно послание към любимия човек, което да запечатаме върху изделието! То ще остане завинаги там… Върху естествената кожа, дървото или пък текстила, за да напомня на притежателя си колко ценен и важен всъщност е за вас!


Коледни подаръци ръчна изработка

Трима майстори творим зад стените на приказната работилничка на Сръчно. Всеки от нас влага цялата си любов и старание, за да създаде това, в което е най-добър.

Изделия на майстор Искра

Парчета естествена кожа оживяват в ръцете на майстор Искра, за да се превърнат в чанта, портфейл или пък колан. Кожените изделия са оригинални коледни подаръци за почитателите на естествения материал и високото качество.

Ако търсите подарък за Коледа за мъж, разгледайте кожените изделия за мъже.

Ако търсите подарък за Коледа за жена, разгледайте кожените изделия на Искра за дамите.

Изделия на майстор Тони

Майстор Тони е посветен на дърводелството, като може да превърне всяко парче дърво в истинско произведение на изкуството. Другата му страст са старите предмети. В тях той открива жажда за нов живот и ги дарява с възможността да влязат в употреба отново.

Част от неговите изделия имат и колекционерска стойност. Това ги прави подходящ подарък за Коледа за мъж или пък жена с такова хоби и афинитет към автентичното. И за всички останали, които ценят естествените материали и уютът, който дървото внася у дома.

Изделия на майстор Тони за дома като стенни часовници, закачалки, сандъци са също чудесен избор за коледен подарък за семейство. Ако вашите близки харесват нестандартните неща, те ще се зарадват на автентични нови придобивки, които красят и придават нов вид на дома.

Уникатите на Маги

Ръцете на Маги създават шарени гривни от мъниста и картини, които се пренасят върху тениски, канчета, чаши и бутилки. Маги ги продава с кауза – събраните средства дарява в помощ на животните. Така всичко придобива истински смисъл за нея, а и за хората избрали да закупят точно нейните уникати.

Това прави нейните произведения прекрасен подарък с кауза – радвайки своите близки, вие ще помогнете и на някое животинче в нужда! 


10 идеи за коледни подаръци с персонализиране

Искате да поднесете на своите близки наистина оригинални подаръци за Коледа тази година, но все още не сте решили какви да бъдат те? Нека ви предложим няколко идеи!

Изделията от естествени материали, известни със своето високо качество, са винаги на мода. А за да бъде подаръкът наистина неповторим, ние правим персонализация… На ръка!

Ето и нашите 10 идеи за коледни подаръци с персонализиране на ръка:

1. Дамски чанти с ръчно направена рисунка или послание 

Когато говорим за любими коледни подаръци за жени, то няма как да не започнем с… Дамската чанта! Тя е онова сигурно място, от което всяка жена се нуждае, за да прибере своите ценни, любими и „за всеки случай“ вещи.

Една качествена и ръчно изработена чанта никога не е излишна. Ако ви притеснява това, че любимата жена все пак има доста дамски чанти, то нека ви уверим, че точно тази може да е наистина специална и да се превърне в неповторим подарък. На чантата ние можем да напишем или изрисуваме всичко, което искате – нещо, което дамата обича… Любим герой, цитат, послание, име и т.н. Този коледен подарък определено ще зарадва вашата любима приятелка, майка, баба, сестра.

2. Мъжки чанти с послание

Мъжете обичат практични подаръци. А предпочитани са онези практични вещи, които издържат доста във времето. Любими коледни подаръци за мъже са: чантите за лаптоп, ежедневните мъжки чанти, бизнес чантите за документи.

Естествената кожа, от която ги изработваме, позволява те да служат на притежателя си над 10 години и да запазят своя непроменен вид. Какво повече му трябва на един мъж? А, да! Ценно послание, което да му напомня колко специален е. Ние ще се заемем и върху неговата чанта ще застане завинаги това, което искате той никога да не забравя!

3. Портфейли с персонализиране

Портфейлите от естествена кожа са по-достъпен коледен подарък за жена и мъж. Има хора, които не носят чанти, но те не могат без своя портфейл. Това го прави и един от най-предпочитаните подаръци, с които шансът да сбъркаме е малък.

От един „обикновен“ на пръв поглед портфейл, ние можем да създадем произведение на изкуството чрез персонализация. Ще разгърнем вашата идея, ще поставим вашите послания, за да придобие аксесоарът съвсем нов смисъл и да впечатли получателя си!

4. Колани с възможност за персонализиране

Стилен подарък за жени и мъже е и коженият колан. С него всяка визия става по-завършена и придобива съвсем друг вид. Ако близките ви хора са ценители на коланите, тотова ще ги зарадва много… Особено ако е изписано и  послание!

5. Keyholders with customization

Стилен и практичен аксесоар, който веднага ще влезе в употреба. Тези мини коледни подаръци могат да бъдат добро допълнение и завършващ щрих към вашия подарък. На тях може да се прибави кратко послание, име, инициали.

6. Кожени гривни с персонализиране

Ако вашите близки харесват този тип аксесоари, то кожената гривна е един оригинален и различен подарък за Коледа! Тя може да бъде персонализиран подарък също.

7. Калъфи за документи с персонализиране

Ако вашите близки нямат калъфи за документи, то изберете им по един такъв от естествена кожа. Техните документи ще имат ново сигурно място. Удобството е гарантирано, а за разкош… Дайте ни задача да напишем нещо върху тях.

8. Тениските на Маги с вашето име

Дамски и детски тениски по дизайн на Маги се предлагат също с възможност за персонализация – добавено име към дизайна. Пъстри, весели – те са подарък, на който вашите деца много биха се зарадвали! А освен това – напомняме, че ще бъде подарък с кауза!

9. Чашите, канчетата, бутилките на Маги с вашето име

Канчета, чаши, бутилки са добра възможност да поднесете персонализирани подаръци на своите близки. Те са оригинален подарък за жена за Коледа, особено ако дамата харесва топъл чай, подаръци с кауза и животни. Може да се постави име към дизайна.

10. Ваучер за подарък на желана стойност

Ако нашите идеи за подаръци за Коледа ви допадат, но все още не сте сигурни кое ще се хареса на близките ви, то предлагаме и ваучер за подарък! Той може да бъде на каквато сума пожелаете.


Специалният подарък идва в красива коледна опаковка!

Коледа се крие точно в детайлите. В онази голяма и празнична топка на елхата, в опаковката на дългоочаквания подарък за празника и в онази декорация, от която се носи аромат на бор…

Точно затова отделяме специално внимание на детайлите на вашите подаръци, а именно – опаковките! За нас е водещо те да са с грижа към природата и опаковаме в хартия. А нея декорираме с истинска украса. За да се множи коледният дух…


Заключение

Време е работилничката ни да заработи на пълни обороти, за да изпълним онези идеи за коледни подаръци, които вие харесахте!

Насреща сме да ви помогнем, ако някое от нашите изделия е точно онзи подходящ и незабравим коледен подарък за мъж и жена, който отдавна търсите. Персонализирането прави творенията ни още по-специални, но то отнема време за изработка. Свържете се с нас сега, за да завършим всичко навреме!

Последвайте страничката на Srychno и разгледайте актуалните ни предложения за коледни подаръци.

The Masters of Srychno

0
органайзер за чанта 1