fbpx

Органайзер за чанта от Сръчно – практичност и удобство за дамите

Органайзер за чанта – каква е ролята му? Той е безценно допълнение към всяка дамска чанта, тъй като е създаден, за да внесе ред в нея. Органайзерът съдържа множество отделения и дори най-дребните неща в чантата си имат свое собствено отделно място. Ако трябва да го определим с една дума, то тя със сигурност ще бъде: практичност!

Хаос в дамската чанта – основният проблем на дамите

Дамската чанта е с нас през целия ден. В нея съхраняваме онези вещи, които могат да ни потрябват в ежедневието. Те могат да бъдат наистина много, съвсем различни и дори чудати. На почти всяка дама се е случвало да търси нещо и да намира всичко друго, но не и него. Това означава, че в дамската чанта вече е настъпил пълен хаос. Той се случва поради няколко причини – от една страна наличието на голям брой вещи (някои от тях доста дребни), а от друга страна – липсата на достатъчно джобове и удобство за подреждането им. Хастарът, който се поставя в чантите, не позволява наличие на достатъчно отделения. Дамите, които обикновено носят много неща, се нуждаят от практично място за вещи, което да реши проблема с безпорядъка в техните чанти. Практичният органайзер за чанта е създаден, за да свърши точно тази работа! Нека ти разкажем малко повече за нашите органайзери!

5 предимства от използването на органайзер за чанта

Ето и някои от основните предимства на органайзера за дамска чанта:

1. Подредена дамска чанта

Органайзерът внася онзи бленуван ред, тъй като в него всеки предмет си има свое място. Да намериш своето червило, портфейл или пък ключове вече е повече от лесна задача!

2. Не се налага да прехвърляш вещите си в друга чанта

Дамската чанта е стилен аксесоар, който перфектно допълва визията. Затова дамите имат поне няколко чанти, които често сменят. Смяната на чанта винаги е съпроводена с прехвърляне на портфейл, ключове и други основни вещи. Органайзерът прави това по-бързо и лесно от всякога. Нужно е единствено да го извадиш от досегашната чанта и да го преместиш в новата. Всичко важно е с теб, подредено по същия начин…  а отнема само няколко секунди.

3. С органайзер за чанта побираш много повече вещи

Множеството прегради осигуряват място за голям брой вещи. Всички те не биха се побрали, ако са поставени в чантата накуп само в едно или две отделения. Затова е и предпочитан от дами, които обичат всяка вещ да има точно определено място и с това лесно да побират повече неща.

4. Практичният органайзер за чанта може да се използва и извън дамската чанта

Органайзерът за дамска чанта всъщност може чудесно да служи и извън нея.

Ако ти предстои пътуване, може да събереш голямо количество вещи в своя органайзер за чанта и да го поставиш в куфара си. Така той може да свърши и ролята на голям несесер, в който си поставила своите важни и необходими неща. Знаем колко досадно може да бъде настаняването на ново място. Особено когато се опитваме да открием вещите си и да се сетим къде точно сме ги сложили. В своята чанта органайзер те ще бъдат заедно на едно място и ще си спестиш времето в търсене. За да се насладиш на своята почивка, още с пристигането!

В случай че отиваш да тренираш или пък излизаш на разходка с детето си – вземи своя органайзер за дамска чанта с подредените си лични вещи. Постави го в спортния сак за тренировка или пък в бебешката чанта към количката. Така всичко ценно ще е винаги с теб.

5. Може да си вземеш чанта без хастар

Сдобиването с органайзер за дамска чанта ще ти позволи да купуваш чанти без хастар.

От една страна, това е добре, тъй като няма да се хаби излишен ресурс. А от друга, хастарът не може да бъде толкова добре организиран, колкото един органайзер. Освен това, чантите без хастар са на по-достъпна цена.

Ако ползите от това удобно допълнение те спечелиха, най-вероятно си задаваш въпроса „От къде да си купя органайзер за чанта?“. Ще те зарадваме, защото вече имаш възможност да закупиш от Сръчно. Може да го направиш от нашата работилничка, а също и от онлайн магазина ни!

Видовете органайзери за чанти в работилничка Сръчно

Водени от желанието ни да те зарадваме с максимално практичен органайзер за дамска чанта, предлагаме два вида. Според големината на твоята чанта, може да решиш дали ти  е нужен голям или малък.

Малък органайзер за чанта

Малкият ни несесер органайзер за дамска чанта съдържа: 4 джоба от външната страна и 4 джоба вътре.

Той се затваря с цип, за да е сигурно място за съхранение на вещите ти. А също – и да е напълно удобен за използване извън дамската чанта. За лесното преместване от чанта в чанта, органайзерът има и дръжки.

Размерите на малкият са: 25 см (ширина), 16 см (височина) и 5 см (дъно).

Голям органайзер за чанта

Големият органайзер за чанти от Сръчно съдържа: 12 джоба за идеален ред, 6 джоба от външната страна и 6 джоба вътре.

Подобно на малкия, се затваря с цип и има удобни дръжки за лесно преместване и носене.

Размерите на нашия голям органайзер за дамска чанта с цип са: 30 см (ширина), 18 см (височина) и 10 см (дъно).

И двата вида се изработват от дебели и устойчиви материали, като се шият по наш модел от приятелите ни от Шивашко ателие 60 в гр. Кюстендил.

Заключение

Органайзер за чанта е онзи практичен аксесоар, който решава проблема с безпорядъка в дамската чанта.

От Сръчно предлагаме разнообразие от модели, но също така изработваме и органайзери за чанта по поръчка. Всеки наш модел може да бъде изработен в друг цвят, с друга рисунка и с промяна на детайлите (хастар, брой разпределения, ципове, копчета и други елементи).

Според желанията ти, допълнително ще уточним срок за изработка и цена на желания от теб органайзер за дамски чанти.

А той ще пристигне при теб с подарък изненада!

Последвай страничката на Srychno и не изпускай още чудесни идеи и съвети!

The Masters of Srychno

0