fbpx

Подарък за трета годишнина от сватба (кожена сватба)

Трета годишнина от сватба – всяка година, изминала след обещанието за вечна любов и преданост, е повод за празнуване!

След първата годишнина, която е ключова за продължаването на брака, и втората годишнина, когато вече двамата влюбени са преживели първите трудни моменти и изпитания, идва третата годишнина от сватбата. Тя е наричана още „кожена сватба“, защото също като кожата, връзката между двама души на този етап символизира топлина, устойчивост и надежда по пътя на любовта.

Ако се намираш точно на този етап от най-красивото пътешествие с любимия човек и търсиш оригинален подарък за вашата годишнина от сватба, който още по-силно да изрази твоята обич и признателност след три години брак… Или пък имаш честта да бъдеш кум на младо семейство, което скоро ще отпразнува своята трета годишнина…

Ние, от Сръчно, сме ти приготвили няколко вдъхновяващи идеи!


Какво е кожена сватба?

Нека първо започнем с това, че по традиция, всяка годишнина от сватбата носи името на конкретен материал, който символизира здравината и свързаността в отношенията на съпрузите. И така, с всяка следваща година се избират материали, които повеляват по-голямата стабилност в брака и укрепването му с всеки изминал месец.

Истинска радост носи любимата трета годишнина от сватба –  тя е наричана още „кожена сватба“.

Защо точно „кожена“? Кожата е материал, който остарява изключително красиво, точно както и здравият и издръжлив брак. Този материал е гъвкав, адаптира се чудесно и същевременно запазва своята сила и цялост. Красива препратка към зреещата любов на двама свързани, нали? Точно както човешките отношения се нуждаят от гъвкавост, разбиране и добра адаптация към предизвикателствата на живота, за да запазят своята цялост.

Празнуването на третата годишнина от сватбата е още по-специално и красиво, когато подготвиш и получиш скъп семеен подарък за годишнина. Затова и ти предлагаме няколко идеи за подарък за годишнина от сватбата, с който да отпразнувате вашето красиво пътуване в любовта!


Интересни и персонализирани подаръци от естествена кожа от Сръчно за трета годишнина от сватба (кожена сватба)

В онлайн магазина на Сръчно ще откриеш богато разнообразие от ръчно изработени изделия от естествена кожа – стилни, уникални и с възможност да бъдат персонализирани, за да запечатат безграничната любов между двама души!

Подарък за съпругата

Знаем колко е трудно понякога за мъжете да изберат идеалния подарък за своята любима, затова нека ви улесним! Препоръчваме да изберете висококачествен продукт от естествена кожа, който не само ще се ползва дълги години, но и вечно ще напомня на вашата съпруга колко много я обичате!

  • Women's handbags made of genuine leather: имаме голяма колекция от модели дамски чанти от естествена кожа – малки, средни, големи… Цветни и смели или по-семпли и минималистични… Всяка от нашите дамски чанти носи свой собствен почерк, защото вярваме, че е създадена за една определена дама и само чака да бъде открита.

А като допълнение към вашия подарък или пък при по-ограничен бюджет, може да заложите също на:

Подарък за съпруга

Дамите някак по-лесно откриват перфектния подарък за своя любим, но все пак решихме да споделим няколко идеи:

Повечето изделия на Сръчно могат да бъдат персонализирани с инициали, дата, послание или рисунка – за да бъдат още по-специални!


Подари спомен за цял живот – работилница за двама по случай за кожена сватба

Традиционният подарък за кожена сватба е кожено изделие, но какво ще кажеш за един по-оригинален подарък за трета годишнина от сватба? Не просто кожено изделие, а истинско незабравимо преживяване – да влезете в кожарска работилничка и вие сами да сътворите с ръцете си свой вечен уникат. Точно както изграждате вашите красиви отношения вече три години, така можете да създадете заедно трайни кожени изделия, които да пазите като скъп спомен завинаги!

В работилницата на Сръчно ви даваме тази незабравима възможност – да отпразнувате любовта при нас!

Заедно с твоя любим човек ще получите парче кожа и конец и с малко насоки от майсторите на Сръчно, двата материала ще се преобразят в завършено изделие, което ще съхрани този прекрасен споделен момент на свързаност. А финалният щрих ще бъде поставянето на вашите инициали или съкровено послание, което да ви топли години напред!

Ето и една малка тайна – старанието и отделеното време не се отблагодаряват само при любовта, същото е и при работата с кожа! Малко време, доза любов и щипка старание е всичко, което ви е нужно, за да сътворите нещо напълно неповторимо и красиво… И то заедно! А какъв по-ценен подарък от едно вълнуващо преживяване, в което да се потопите заедно и да създаде спомен за цял живот?

Освен това, вашето първо посещение в работилница Сръчно ще бъде възнаградено с грамота за чирак – първо ниво от сараческия занаят.

А знаеш ли, че нашата работилница е като оживяла от приказка?

Деликатно скрита в сърцето на китното селце Слокощица, между културно-исторически забележителности, лековити минерални извори и пленяващо красивата природа на Кюстендилската котловина. Зеленина и история обгръщат това вълшебно кътче, което и до ден днешен съхранява магията на старите български занаяти – сарачество и дърводелство. Магия, чрез която ние, майсторите на Сръчно, продължаваме да омагьосваме хора от цял свят! Всеки ден, по всяко време… Разбери повече за автентичното преживяване, което предлага занаятчийска работилница Сръчно.

Още по-хубавото е, че можете да съчетаете работилницата ни с пътуване и престой в района на Кюстендил. Ако сте ценители на автентичната атмосфера, ви препоръчваме да отседнете в  Комплекс „Тихият Кът“ – той ще ви плени от първия миг със своите зелени покриви, населени с разнообразни видове животни, както и с бутиковите си стаи, СПА център и гостоприемство на всяка крачка. Можете да посетите местността Ючбунар с гора от вековни секвои, крепостта Хисарлъка, провиралката край село Лиляч, Къща за гости с апитерапия “Деца на слънцето”, занаятчийска работилница по бродиране, демонстрация на плетене на кошници и още много други красиви кътчета в района.

Вижте повече в нашите статии: 6 интересни места около Кюстендил, които да посетиш & Занаятчийска работилница Сръчно – автентично преживяване в близост до Кюстендил.


Заключение

Покажи любовта си към своя спътник в живота по специален начин по случай вашата трета годишнина от сватба. Насладете се на този момент, като отпразнувате подобаващо красотата на успешния брак. Кожената сватба заслужава да бъде запечатана в ръчно изработено кожено изделие, сътворено от ръцете на двама ви и свързано от нишката на вашата безкрайна любов!

Запази ден и час за работилница тук или подари на любимия човек ваучер за работилница за вашата трета годишнина!

И не забравяй, най-важното в подаръка е изразяването на твоята дълбока обич и благодарност към твоята половинка за трите години, прекарани заедно.

Последвай страничката на Srychno, за да виждаш пръв най-новите ни творения!

The Masters of Srychno

0
подарък за първи учебен ден 1портфейл за подарък