fbpx

За един различен рожден ден – в занаятчийска работилница Сръчно

В работилница Сръчно може да имаш един напълно различен рожден ден!

Прекарай своя специален повод по нестандартен и определено запомнящ се начин, потопен в нашата творческа атмосфера. Гарантираме, че ще бъде едно страхотно преживяване за всеки, без значение от неговата възраст! За малките човеци, които обожават да опитват нови неща, да използват ръцете си и да се забавляват със своите приятели. А също, за големите, които са привлечени от идеята да се обогатят, предизвикат и да прекарат празника си в преживяване, което да помнят дълго.

Честите запитвания за възможностите за празнуване в нашето приказно местенце, ни вдъхновиха да отворим темата за прекарването на твоя предстоящ празник по съвсем нов начин. Ще дадем повече информация за нещата, които би било полезно да знаеш относно празнуването при нас.

Различен рожден ден в занаятчийска работилница Сръчно (за малки и големи)

Работилницата на Сръчно се намира в малко китно селце до гр. Кюстендил – с. Слокощица. В нея се творят автентични кожени изделия като чанти, портфейли, колани. А също – изделия от дърво и бижута. Всички те са ръчна изработка.

Творческият кът е отворен за гости, които желаят да се потопят в занаята на майсторите. Прекрачвайки прага на това магично място, посетителите имат усещането, че се озовават в машина на времето, която ги връща много години назад. Всеки малък детайл в работилничката е зареден със спомена за миналото и препраща към корените, занаятите, традициите и поминъка на българите. Към време, в което, за да имаш нещо, е нужно сам да си го създадеш… с две ръце и усърдна работа. Всичко това носи на нашите посетители спомен за отминалите времена, вдъхновение, гордост с българското и силно желание за творчество.

При нас може да преживееш един различен рожден ден, който ще остави не само прекрасен спомен у всички присъстващи, но ще донесе умения и знания за един от традиционните български занаяти и всеки ще си тръгне с това, което е измайсторил.

Подари си нестандартен рожден ден, без значение къде в България се намираш. В случай че не си особено близо, може да се насладиш на няколко незабравими дни почивка тук, като отседнеш в някой от прекрасните хотели наоколо – силно препоръчваме престой в Тихия кът, уникално местенце за спокоен престой! Заслужава си да посетиш точно тази част на България, тъй като в местността има много забележителности, които е ценно да бъдат видени. Повече за това къде може да отседнеш със своите гости и как да планирате своето време виж тук!

Работилница за детски рожден ден

Работилницата за детски рожден ден е подходяща за деца над 7-годишна възраст и може да се състои при максимален брой от 10 деца. Родителите също могат да присъстват!

Малчуганите ще бъдат въведени в творческата атмосфера от нас, майсторите на Сръчно. Ще ги посрещнем с интригуващи и любопитни факти за естествената кожа и кожените изделия. Добре е предварително всяко дете да си подготви въпрос, свързан със занаята, на който да отговорим. Така ще се получи дискусия и ще се задоволи любопитството на децата по темите, които най-много ги вълнуват. Веднъж щом у тях се предизвика интерес към нашата дейност, това ще зароди у тях желание да опитат… И желание да се превърнат в майстори!

След това, на всяко дете се раздават материали и така магията започва… Малките ръчички се трудят, а очите блестят от ентусиазъм… Този специален момент е само за… снимка! Всеки ще може да се снима като майстор, за да може това уникално вълнение да се запечата и на хартия…

Безопасността по време на работа е на първо място и за нея се грижим ние, майсторите на Сръчно. Всяко дете работи с наша помощ и под стриктен контрол. Също така се използват материали, напълно подходящи за работа от деца!

Дори един съвсем различен детски рожден ден не може без почерпка! При нас също се допуска внасянето на някои вкусотии като: снакс, мъфини, сладки, сок. Придържаме се към тази почерпка, тъй като с други храни и напитки малчуганите биха могли да се изцапат, а заедно с тях и работните маси и някои от уникатите на Сръчно, изложени в работилницата.

След 2 часа творчески занимания, почерпка и много нови знания всяко дете ще си тръгне от този различен рожден ден с няколко неща: готов кожен портфейл, широка усмивка и мъничко зрънце любов към занаята, което ние ще посеем! Вярваме, че това, което правим, обогатява изключително много нашите деца, носи им любов и почит към българското и след години ще се отблагодари! Ще приемем, че сме успели, ако видим че след нас има повече подрастващи, които уважават ръчния труд, традициите и занаятите на българите!


Работилница за всеки празник на големите

Работилница Сръчно събира и големи, за да им поднесе едно изключително преживяване! В нея най-специалните поводи от твоя живот намират място – рожден ден, юбилей, имен ден, семейна годишнина или друг красив празник. Ела със своя партньор, семейство или пък приятели и празнувайте по нестандартен начин!

Ще се потопите в магията на занаята. Ще научите много нови неща за него и как сами да създадете свое кожено изделие! При тази работилница, майсторите на Сръчно ще извадим наяве майстора във всеки от вас, дори скоро да не сте предизвиквали въображението си и да не подозирате какво умеете да сътворите с ръце и малко насоки. Изненада за всеки ще е да открие своите неподозирани умения и как сътворява един напълно завършен портфейл, който може да използва!

По време на работилницата, гостите ще имат възможност и да се почерпят! Ще могат да вдигнат наздравица с любим алкохол и да се подсладят със сладки, мъфини и т.н.

А накрая гарантираме за едно – ще си тръгнете много по-богати! Богати на… нови знания, емоции и спомени!

Също така ще ви препоръчаме къде може да продължите празненството, в случай че желаете. Без значение дали търсите вкусна кухня, или прекрасна гледка – тук ще намерите от всичко. Така вашият ден ще се превърне в пъстра палитра от прекрасни и запомнящи се моменти, споделени с най-любимите за вас хора!


Заключение

Работилница Сръчно прави твоя различен рожден ден възможен. Творчеството в нашето магично място ще зареди теб и твоите гости с енергия и вдъхновение!

Можеш да подариш истинска радост и на своето дете, като организираш неговата нестандартна работилница за детски рожден. При нас децата имат възможност да се превърнат в майстори. И то не само за един ден! Веднъж докоснали се до занаята и създали творение, сме сигурни, че те ще го направят отново и ще говорят много за това! А ние, от Сръчно, се борим за това… занаятите от миналото да се събудят за нов живот!

Преживяването в работилница Сръчно също е чудесен избор, в случай че искаш да зарадваш любим човек с нестандартен подарък за неговия празник!

Заповядай да празнуваш при нас! Не забравяй да вземеш със себе си и усмивка! Но не се притеснявай, дори да забравиш – при нас има много и с радост ще ти подарим една!

Нужно е единствено да се свържеш с нас, за да запазиш ден и час за твоето събитие.

Последвай страничката на Srychno и се потопи в магията на нашите занаяти!

The Masters of Srychno

0
майстор сарач Искра Стоиловадетска занаятчийска работилница