fbpx

Уникални дамски чанти, сред които ще откриеш идеалната за теб!

Стилът на дамите – онзи разказвач, който не използва думи, но разкрива толкова много. Благодарение на него, можем да се докоснем до същността, интересите и чувството за естетика на притежателката му!

Посвещаваме тази статия на един от най-важните детайли, които формират нашия стил – дамската чанта! Смело можем да я наречем почеркът на всяка дама. Правилната дамска чанта може да направи всяка визия завършена и уникална. Тя може да разчупи излъчването на едноцветните дрехи в твоя гардероб и да им придаде съвсем нов облик.

За всяка дама си има чанта! Напълно вярваме, че за всяка жена съществува идеална чанта, с която да изрази себе си. Творим неуморно, за да може една дама да открие онази специална и мечтана чанта при нас. Нейният начин да покаже повече за себе си, без нуждата от думи. Гарантираме, че щом я видиш, ще я познаеш! То ще е нещо като любов от пръв поглед – твоята чанта, единствена и неповторима!

Да, точно така – единствена! Защото ние не повтаряме уникатите си.

Една единствена… Точно като теб…

Дамски чанти от естествена кожа, ръчна изработка от Сръчно

Още в далечното минало, нашите предци са оценили естествената кожа. Те започват да я използват за направата на всякакви изделия, от които и чанти. Това, което прави естествената кожа толкова специална, са нейните качества – здравина, издръжливост във времето и усещане за непреходност. Ние ценим и обожаваме да се учим от опита на тези преди нас! Затова даваме нов живот на занаята с кожи, водени от желанието да създаваме качество. Качество, което да остане във времето!

Ела с мен! Виж тази чанта! Подарък ми е от дядо ти… Още от времето, когато се запознахме. Погледни я! На нея годините не са се отразили така, както на мен – та тя не е помръднала.. Ето такова качество имахме едно време – пазя си я повече от всичко… В нея старателно съм подредила всички мои най-скъпи… спомени!

Звучи ли ти познато? Предполагаме, че поне веднъж се е случвало твоята баба или майка да ти покажат кожено изделие – без значение дали дамска чанта, обувки, дрехи – и с гордост да разкажат неговата богата история. Богата, защото това кожено изделие е станало свидетел на толкова важни моменти през годините…

Това е и нашето най-голямо желание – нашите дамски чанти от естествена кожа да бъдат до теб през всеки малък и голям момент от твоя живот. Чанти, в които да съхраниш своите истории, емоции, провали и успехи, събирани старателно през годините. Точно заради това се стремим към непреходност и автентичност. Сега имаме нужда от тях повече от всякога!

Масовата мода произвежда голямо количество еднакви бройки с материали, които имат доста по-кратък живот. Най-често при нея се използва изкуствена кожа. Тези дамски чанти обикновено бързо се съсипват и се налага замяната им с нови и нови… Може да се запознаете с най-съществените разлики, предимства и недостатъци на естествената и изкуствената кожа тук!

Какви дамски чанти ще откриеш в онлайн магазина на Сръчно?

Готова ли си да се запознаеш с нашите кожени чанти? Огледай се – твоята чанта се крие някъде тук! Може да откриеш всички наши дамски чанти онлайн.

1. Ежедневни дамски чанти

Нашите ежедневни чанти от естествена кожа са специално създадени да бъдат верен приятел, който придружава притежателката си през толкова много моменти от ежедневието. Точно затова влагаме старание да ги направим изключително удобни. За да може в тях да се поберат онези важни вещи, които ще са нужни през целия ден – тефтер, таблет, билет за театър и всичко останало, което ще е част от твоя вълнуващ ден!

2. Елегантни дамски чанти

Специално създадени за поводите, които ще помниш дълго. Те обещават да бъдат онзи перфектен завършек на твоята визия. Подбираме вида кожа внимателно, за да придадем на чантата елегантно и стилно излъчване. Обърни специално внимание на нашите малки лачени чанти – бижута, подходящи за всеки важен повод.

3. Големи дамски чанти

Дамите, които носят дори най-чудатите неща със себе си, са нашата муза! Нашите големи дамски чанти от естествена кожа са сътворени да пазят всяка необичайна вещ. Ако и ти си от дамите, които предпочитат да са подготвени за всяка ситуация и да имат достатъчно място в чантата – този модел е за теб!

4. Малки дамски чанти

А някои дами са привърженици на минимализма. Сигурни сме, че те ще оценят този тип аксесоар! Прекрасен акцент за една визия, който побира най-необходимото. А понякога то е съвсем малко…

Дамски чанти тип торба

От нашата работилничка излиза и дамска чанта тип торба за ценителите на удобното и практичното. Това е вид голяма дамска чанта, в която може да поберете и малко, и много!

Дамски чанти през рамо

С дъх от миналото предлагаме и нашите автентични чанти, които могат гордо да се носят през рамо. Знаеш ли че една от първите по-нестандартно носени чанти, които се появяват, е именно дамска чанта през рамо. През годините те стават още по-любими, заради своето удобство. 

Дамски раници

На гърба на притежателките си, те дори забравят, че имат чанта със себе си. Изключително подходяща за дами, които търсят максимален комфорт и свободно усещане. Ако ти си точно този тип жена – не се колебай да разгледаш нашите дамски раници от естествена кожа!

Нашите специални предложения за летни дамски чанти

Пъстри и слънчеви, те носят усещане за лято, мирис на море или пък на ароматна гора! И ти става едно такова – лятно в душата! Тези наши дамски чанти естествена кожа са перфектни за моментите, в които искаш да изразиш своето цветно, лятно вдъхновение. Или за моментите, в които мрачното настроение те е превзело, за да го изгониш и замениш с това, което ще те стопли!

Нестандартни чанти

Когато творим интересни и различни дамски чанти, в нашата работилничка се случва магията – във въздуха започват да се носят креативност, идеи, които не познават рамки, и много любов. И ето! Пред нас стои един завършен уникат. Защото нестандартното е толкова красиво! То съчетава различни усещания, стилове и послания… Шарени дами, които искат да изразят своята нестандартност – това е за вас. Само тук може да намерите парче кожа, съчетана с дървено копче в нестандартна кройка. Ще се изненадате колко добре всъщност се допълват!

За да сътворим нашата дамска чанта от естествена кожа, ние разполагаме с богато разнообразие: гладки лицеви кожи, велур, набук, лачена кожа и т.н. А подробна информация за тях може да откриете тук!

Открий идеалната дамска чанта за теб!

Една единствена… Точно като теб…

От нашата работилничка излизат само творения в една единствена бройка – това ги прави автентични и неповторими! Дамски чанти, които изразяват твоята същност, по-добре от всяка дума… Където и по света да отидеш, няма да срещнеш чанта, точно като твоята!

Разгледай нашите дамски чанти от естествена кожа и открий идеалната за теб! Не се притеснявай, дори да не я срещнеш сред нашите актуални предложения… Понякога тя дори още не е създадена! Точно заради това изработваме дамски чанти по специални поръчки, за да задоволим и най-специфичните желания на нашите клиенти! 

Последвай страничката на Srychno и не се колебай да се свържеш с нас, за да намерим заедно това, което ти принадлежи!

The Masters of Srychno

0
Мъжки портфейли от естествена кожамъжки чанти ръчна изработка от Сръчно