fbpx

Фирмени подаръци за Коледа | Изделия от естествена кожа от Сръчно

Докато празничният дух изпълва въздуха, намирането на перфектните фирмени подаръци се превръща в мисия, в която се впуска всяка компания. А с наближаването на коледното парти на фирмата, остават все по-малко дни за избор на подаръци за служители. Затова нека не губим време, а да преминем към няколко идеи за корпоративни подаръци за Коледа!

Топлината и коледния дух на настоящия празничния сезон завладяват работилница Сръчно и допринасят за цялата магия – раждат се повече от уникални изделия. В нея се творят изделия от естествена кожа, а някои от тях са съвсем подходящи за фирмени подаръци. Те се създават, за да очароват – подаръци, които надхвърлят очакваното.

Изкуството да подберете идеалните коледни корпоративни подаръци

Предизвикателството при избора на фирмени подаръци се крие в намирането на нещо, което постига баланс между обмислено, практично и бюджетно.

На първо място, съветваме да помислите за броя на служителите във вашата фирма и да решите какъв бюджет ще отделите за корпоративни подаръци за служители. Така лесно и бързо ще можете да се ориентирате подарък на каква стойност търсите.

Ние от Сръчно сме насреща да ви съдействаме да постигнете този баланс. Създаваме изделия, изработени ръчно от естествена кожа, според вашите предпочитания и бюджет. Независимо дали вашият екип е голям или малък, независимо дали имате по-голям или малък бюджет, Сръчно има по нещо за вас.

Фирмени подаръци за Коледа за по-големите екипи от Сръчно

При по-голям екип, обикновено насочваме вниманието към по-бюджетните идеи за фирмени коледни подаръци. Сръчно предлага пъстра гама от мини съкровища, които са перфектни малки корпоративни коледни подаръци:

  • Ключодържатели от естествена кожа
  • Калъфи за документи от естествена кожа – за да прибират и пазят своите документи, а също и своите визитни картички. Практично и подходящо, нали?

Разпространете празничното настроение във вашия екип с жест на грижа и признателност. Всички изделията на Сръчно се изработват с внимание към всеки детайл! Точно това ги прави и толкова специални, като гарантира, че всяко изделие е произведение на изкуството.

А знаете ли кое е най-хубавото? Възможността за персонализиране! Само пожелайте и ние, майсторите от Сръчно, ще изрисуваме логото на вашата фирма, името на служителите и каквото още пожелаете върху естествената кожа!

Фирмени подаръци за Коледа за по-малки екипи

За по-малки фирми, които искат да зарадват своите служители с личен и специален жест,  имаме няколко специални идеи за подаръци за служители.

Следващите предложения са подходящи за екипи от по-малко служители или за фирми, които искат да направят по-въздействащ жест:

  • Портмоне от естествена кожа – вечен кожен аксесоар, който може да бъде поднесен на служителите с пожелание за още повече бъдещи професионални успехи и финансово благополучие.
  • Калъфи за документи от естествена кожа – можете да избирате от разнообразие от калъфи – вариантът с повече отделения е подходящ, в случай че търсите по-специални коледни подаръци за служители и сте отделили по-голям бюджет.

Не пропускайте да добавите личен щрих към вашите коледни фирмени подаръци. Това със сигурност ще подобри цялостното изживяване. Представете си насладата на лицата на вашите служители, докато разопаковат красиво изработен портфейл или стилен калъф за документи и откриват върху него изписано тяхното име и логото на компанията, за която допринасят. Защото всеки детайл е от значение!

И не забравяйте – това не е просто подарък, това е израз на признателност и траен спомен от компания, която цени високо своя екип.

Освен традиционните подаръци: Подарете Ваучер за посещение на работилница Сръчно

Една от най-различните идеи за фирмени подаръци определено е посещението на работилница Сръчно. Добре знаем колко презареждащо се отразяват преживяванията на човек. Точно затова, в случай че искате да зарадвате служителите си с уникална и различна емоция – то подарете им посещение на нашата работилница.

То може да е индивидуален подарък и всеки служител да прецени с кого да отиде – с близки приятели, семейство. Или подаръкът да е групов – за всички от екипа, тип тиймбилдинг. Това е още една възможност да разширите празничната радост отвъд работното място, насърчавайки чувството за топлина и сплотеност между служителите. Научете повече за провеждане тиймбилдинг дейности при нас от тук.  

Този ваучер добавя нотка на приключение към любимия празничен сезон.  При нас, вашите служители ще бъдат посрещнати топло и гостоприемно, ще се откъснат от обичайните си работни ангажименти и ще творят с ръцете си – истинска терапия за ума. Те ще имат възможност да се докоснат до магията на занаятите и да измайсторят свое собствено изделие от естествена кожа. За допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще обсъдим възможностите, целите и желанията, които вашата компания си поставя!

Напомняме, че нашата приказна работилница Сръчно се намира в с. Слокощица, в непосредствена близост до гр. Кюстендил!

Предимствата да изберете фирмени подаръци за Коледа от Сръчно

Естествена кожа: От Сръчно творим, водени от идеята да създаваме качество, което издържа изпитанието на времето. Точно заради това избираме само естествени материали за своите изделия. А резултатът – радваме ви с непреходен стил и издръжливост.

Специална коледна опаковка: Поднасянето е толкова важно, колкото и самият подарък. В празничния сезон, Сръчно изпраща вашите подаръци в специални коледни опаковки от хартия и истинска украса, засилваща радостта от разопаковането.

Ръчна изработка и автентичност:Ръчната изработка добавя индивидуален щрих, правейки всяко парче уникално и автентично.

Заключение

Повишете коледния дух на своя екип с оригинални фирмени подаръци, които са толкова специални, колкото и хората, които ги получават. Тази Коледа позволете вашия жест да надхвърли очакваното и да допринесе за цялото вълшебство!

Напомняме, че по това време на годината работата в нашата работилничка кипи, затова не чакайте, а се свържете с нас! Насреща сме да ви помогнем и заедно да изберем най-подходящите фирмени подаръци за вашия екип. Ще обсъдим детайлите по вашата поръчка и ще се заловим за работа. Напълно отдадено, за да постигнем най-важната ни цел – да подсилим красивите празнични емоции на вашите служители и радостта им от това да са част от вашата компания.

Персонализирането прави корпоративните подаръци още по-специални, но то отнема време за изработка. Затова не губете време, а се свържете се с нас още сега, за да успеем да завършим всичко навреме!

Последвайте страничката на Сръчно и разгледайте актуалните ни предложения за фирмени подаръци.

Майсторите на Сръчно

0
идеи за коледен подарък