fbpx

Идеи за коледни подаръци за него и нея от Сръчно

Любимото време от годината наближава, а с него започва и чуденето какви да бъдат тазгодишните коледни подаръци за него и нея...

Размяната на подаръци е само една малка част от предстоящите топли, семейни празници, но тя носи неповторим емоционален заряд. Чрез тези жестове, ние показваме специалното си отношение към любимите ни хора. А в крайна сметка, не са ли най-важни те – близките ни и техните усмивки?

От Сръчно копнеем да създаваме радост и удивление с нашите изделия. Нашата работилничка придобива съвсем нов вид преди празниците. Коледният дух я изпълва, въображението работи на пълни обороти, а неуморните майсторски ръце творят, за да се появи онзи мечтан подарък, който истински да зарадва вашите близки…

В Сръчно ще откриете изделия от естествена кожа и дърво – чудесни идеи за коледни подаръци за него и нея. И тази година ръчно изработените дамски чанти остават любим коледен подарък за жена, а мъжките кожени аксесоари и изделията от дърво – стилен и оригинален подарък за Коледа за мъж! Те могат да се поднесат персонализирани или пък в изчистен вид. За всичко това и за подаръците през годините, които сме сътворили и няма да забравим, прочетете в следващите редове!


Коледни подаръци за него и нея с възможност за персонализиране

От Сръчно предлагаме коледни подаръци за него и нея с възможност да бъдат персонализирани. В случай че искате да подарите оригинални подаръци за Коледа, които да бъдат напълно неповторими, то може да изберете опцията да ги персонализираме!

Кожените ни изделия и изделията ни от дърво стават още по-специални с вашите идеи върху тях. Посланията, които извират от вашето сърце за любим човек, намират почетно място на нашите творения. А също – инициали, рисунка, послание, лого, знак и т.н. Те допринасят за това продуктите ни да бъдат много личен подарък за Коледа за жена и за мъж.

Всичко, което желаете да присъства на вашия подарък, ще бъде ръчно изработено от нас, без помощта на машини. Считаме, че по този начин даваме още по-голяма стойност на посланията ви. Вашият любим човек ще получи подарък, който ще му говори всеки път, щом бъде погледнат!
Подходящи коледни подаръци за нея, които могат да се персонализират, са нашите дамски чанти от естествена кожа, кожени портфейли, колани, ключодържатели, дамски гривни и чанти за лаптоп. Изделия, които могат да се персонализират и да станат перфектен коледен подарък за мъж са: мъжки кожени чанти, портфейли, колани, калъфи за документи, ключодържатели, чанти за лаптоп. Обикновено чантите и портфейлите са подходящи за рисунки и по-дълги послания, а останалите кожени изделия – за нещо по-малко и кратко!

А за децата имаме портмоне с формата на коте или лисица, на което може да се напише името и телефон за връзка, вслучай че се загуби.

Разгледай нашите идеи за подаръци с възможност за персонализиране! Сигурни сме, че ще откриеш перфектния подарък за Коледа, който да персонализираш и подариш на специален човек. А ако не успееш да избереш, нашите ваучери за подарък са перфектното решение! Може да подарите и преживяване, като закупите билет за творческа работилница и сами направите своите подаръци.


Стилни коледни подаръци за него и нея

Ако търсите подарък за Коледа, който да бъде напълно изчистен, то най-добре е да се спрете на неперсонализиран такъв. Гарантираме, че това по никакъв начин няма да промени уникалността и стойността на изделието. Ако вие и вашите близки сте от хората, които предпочитат само те да знаят посланието на своя подарък, то това е най-добрият вариант!

Стилните коледни подаръци за жени радват представители на нежния пол. От работилница Сръчно излизат кожените изделия на майстор Искра (дамски чанти, портфейли и други аксесоари от естествена кожа), които са чудесна идея за изчистен подарък с високо качество.

Изделията на Маги също да подходящи! Тя изработва картини, бижута от мъниста, чаши и канчета със собствен дизайн, които са и много смислен подарък. Това е така, защото те се продават с кауза за животните.

Ако пък търсите стилни коледни подаръци за мъже, то също е добра идея да разгледате творенията на майстор Искра, която създава също мъжки кожени чанти, портфейли, колани, калъфи за документи и др. А ако вашият любим мъж цени красотата на дървото и ретро визията, а притежанието на автентичен предмет на много години би било голямо богатство за него, обърнете специално внимание и на творенията на майстор Тони!


Нестандартни коледни подаръци за него и нея, които няма да забравим! 

През годините изработихме много специални подаръци за Коледа, които определено са намерили място в нашите сърца. В нашите изделия ние оставяме частичка от себе си, затова те са ни изключително ценни и се интересуваме от тях – успели ли са да докоснат притежателя си, какъв живот имат, оправдали ли са очакванията.

Ще ви разкажем за три от любимите ни подаръци и техните истории, които няма да забравим!

Започваме с една любима поръчка, която получихме преди години. Тя дойде от една майка, която желаеше да направи коледен подарък за семейството си.

Изпрати ни, изписани с почерка на своето дете, думите: дядо, тате и т.н.  Молбата и бе те да се пренесат на нашите изделия във вида, в който дъщеричката ѝ ги е написала. С любов, изработихме всичко, а почеркът на малкия член на семейството направи подаръците наистина специални.

Вторият незабравим подарък също е по идея на една прекрасна майка. Персонализирахме калъф за тефтер с рисунка на Малкия принц за нейния син. Добавихме име и редица лични послания, отправени с една прекрасна цел – да го връщат у дома, независимо къде по света се намира в момента.

Ще завършим с подарък, който доведе до едно ново начало! Всичко започна с поръчката на едно момиче, което желаеше мъжка чанта от любимата кожа. След изработката, от Сръчно, очаквахме обратна връзка, за да разберем дали подаръкът се е харесал. Изненадани бяхме, когато се обади момчето и ни каза: „Как успяхте да влезете в главата ми и да направите чантата, за която съм мечтал? А знаете ли, че получавайки подаръка за рождения си ден, аз предложих брак на моето момиче. Тя каза „ДА!“!“

Определено сме щастливи и богати хора. Нашето най-голямо богатство е да ставаме част от най-хубавите и специални моменти в живота ви чрез нашите изделия.

 Надяваме се, че сме ви вдъхновили и сме помогнали в избора на коледен подарък на вашите любими хора!


Защо тази година да купите коледни подаръци от Сръчно?

Работилничка Сръчно изработва разнообразие от коледни подаръци за него и нея, за да поднесете на своя любим човек… силна емоция и непреходно качество! 

Празниците са специално време, което ни събира с любимите хора. Време, в което показваме грижа и любов към ближния, даряваме го с послание, с ценна и желана вещ, с усмивка. Ние сме насреща да сбъднем вашата смислена кауза тази година – да зарадвате близките си с непреходен подарък, с който да посреща много празници занапред!

Изделията ни са качествена ръчна изработка, за която използваме само естествени материали. Те са особено подходящи за хора, които държат на високото качество и на неповторимостта, тъй като нашите бутикови изделия се предлагат в една единствена бройка! А опаковките ни са специални, с грижа за природата – опаковаме в хартия и декорираме с истинска украса!

Предлагаме и специални поръчки за тези, които имат прекрасна идея, която още не са открили реализирана до момента. От Сръчно сме насреща да изработим вашия мечтан коледен подарък от кожа, от дърво или пък от мъниста. Ще материализираме всеки малък детайл и съкровено послание, което ви се върти наум, и ще създадем неповторим подарък за вашите близки. За една още по-специална Коледа…

Последвайте страничката на Сръчно и разгледайте актуалните ни предложения за коледни подаръци за него и нея! Ако желаете специална поръчка се свържете с нас още сега, за да имаме време за изработка. Работата в нашата работилничка за Коледа вече кипи…

Майсторите на Сръчно

0
тиймбилдинг в Сръчно