fbpx

Как да изберем идеалната чанта според повода?

Идеалната чанта според повода е онази, която освен да допълва добре визията ти, има и още една важна задача – да ти предложи практичност и функционалност. Разбира се, почти невъзможно е една и съща чанта да бъде подходяща за всеки момент. Затова и идеалната чанта често е различна за всеки повод. Но как да откриеш точната за теб според твоите нужди?

Е, ще се опитаме да ти помогнем. Има някои наистина перфектни чанти, които определено са ти нужни по време на твоите ежедневни задачи, работа, университет, официални събития, почивни дни или пътувания. Време е да откриеш кои са те!

Как да изберем идеалната чанта според повода

Идеалната чанта за ежедневието

При ежедневната чанта най-ценното нещо, което да търсиш, е комфорт. Нека тя да е удобна във всяко едно отношение. На първо място е от значение да събира всичко нужно за твоя ден. На второ място – да се отваря и затваря лесно и бързо. И на трето – е важно да усещаш лекота, когато я носиш. Защото ежедневната чанта е точно за това – да премине през предизвикателствата на деня заедно с теб и да ти осигури удобство.

Големината на идеалната чанта за ежедневието зависи изцяло от нещата, които са ти нужни през деня. Чантата трябва успешно да побира онези твои вещи, които обичаш да носиш всеки ден. Понякога те са наистина малко и се нуждаеш от съвсем малка чанта. Но понякога те са твърде много – в такъв случай е нужно да се огледаш за по-голяма – например чанта тип торба.

За своята ежедневна чанта е добра идея да избереш по-неутрални цветове или цветове, които добре се допълват с по-голямата част от дрехите в гардероба ти. По този начин винаги ще имаш под ръка подходяща и удобна чанта, която наистина е ценен помощник в изпълнението на ежедневните задачи.

Идеалната чанта за офиса, работа или университет

Идеалната чанта за работа или университет е деловата чанта.

Тя е особено подходяща, тъй като събира някои от най-често използваните неща в университета и на работа като тефтер, лаптоп, книги. Освен че побира много, този тип чанта много добре се съчетава както с ежедневно, така и с бизнес облекло.

А ако често ти се налага да носиш лаптоп със себе си – до работа, университета или друго място, то определено е добра идея да го защитиш допълнително с кожен калъф за лаптоп. Практичен и удобен, той ще го побере и пази. А с калъфа бързо можеш да го местиш от чанта в чанта и да си спокоен, че твоят лаптоп или пък таблет е винаги на сигурно място. В него той е добре защитен от надраскване от другите вещи в твоята чанта.

Идеалната чанта за официалните повод

Идеалната чанта за специалните поводи изпълнява ролята на красиво бижу, което стилно да подчертае официалния тоалет. Най-подходящи са чантите, които имат елегантно излъчване. Те са добро допълнение към стилната визия за повода. За да изпиташ пълен комфорт и свобода – да прегръщаш, да държиш красиви букети и подаръци, то на специалните поводи се довери на малките чанти, които можеш да носиш и през тялото си, на китката или на рамо. Големите и обемни чанти, които постоянно ограничават движенията ти, определено не са никак удобен вариант за по-официалните поводи.

Цветът на чантата е добре да бъде съобразен с тоалета. Специалните поводи предполагат и доста по-интересни визии. Ако желаеш да заложиш на чантата като акцент – избери я в ярък и откроим цвят. А за да бъде по-скоро допълваща част към визията, се огледай за чанти в по-неутрални цветове.

Идеалната чанта за вълнуващите пътешествия, майки с малки деца или хора с проблеми в гърба, които носят много неща

Идеалната чанта, с която да тръгнеш към своето вълнуващо приключение, определено е раницата! Този тип чанта може да побере наистина много. И прави пътешествието още по-добро преживяване – без значение дали ще изкачваш някой връх, ще обикаляш и разглеждаш някое красиво място или ще си почиваш на любимо място. Раницата ще побере всичко нужно, а слагайки я на гърба си, напълно ще забравиш, че носиш нещо с теб. Този модел чанта е изключително подходящ и за майки с малки деца, които винаги се нуждаят от комфорт и достатъчно място за своите вещи от първа необходимост. Освен това, раниците на Сръчно са удобни и за хора с проблеми в гърба.

чанта от естествена кожа 2

Изделията на Сръчно – до теб през любимите моменти от живота!

Ние, майсторите на Сръчно, творим неуморно, за да създаваме идеалните чанти за всеки любим момент от твоя живот. От работилничката ни излизат аксесоари от естествена кожа в най-различни модели, за да можем наистина да удовлетворим твоите нужди. При нас се раждат уникални кожени изделия както за жени, така и за мъже.

Наричаме ги уникални, защото те са в една единствена бройка. И очакват своя един единствен притежател, за да го придружават в онези специални моменти от живота му. Да го дарят с непреходно качество, удобство и удоволствие.

В онлайн магазина на Сръчно дамите могат да открият кожени чанти за жени. Те могат да избират сред:

 • Ежедневни дамски чанти
 • Елегантни дамски чанти
 • Големи дамски чанти
 • Малки дамски чанти
 • Чанти тип торба
 • Чанти през рамо
 • Дамски раници
 • Нестандартни дамски чанти

Прочети повече за нашите уникални дамски чанти, сред които можеш да откриеш идеалната и за теб.

А мъжете могат да избират сред някои от най-любимите кожени чанти за мъже:

 • Ежедневни мъжки чанти, които се носят през рамо
 • Елегантни мъжки чанти през рамо
 • Мъжки чанти тип банан, които се носят през кръста
 • Мъжки бизнес чанти, подходящи за документи
 • Нестандартни мъжки чанти (различни парчета кожа и интересни детайли)

Прочети повече и за нашите разнообразни модели мъжки кожени чанти.

Заключение

В разнообразието от модели и дизайни, да откриеш идеалната чанта за теб може да се окаже нелека задача. И когато откриеш онези любими чанти, които да те придружават в твоето ежедневие, официалните поводи, пътешествия, се увери че те са направени от наистина качествен материал. За да можеш да им се радваш дълги години. Защото идеалната чанта преди всичко е качествената – онази, която няма да се наложи да смениш…

Кожените изделия на Сръчно можеш да откриеш в нашия онлайн магазин.

Последвай страничката на Сръчно и следи нашите най-нови предложения от естествена кожа, които излизат от работилничката ни.

Майсторите на Сръчно

0
чанта от естествена кожагрижи за естествената кожа през лятото