fbpx

Как да изберем най-хубавия подарък?

Вложените мисъл, време и любов в избора на подарък за специален човек го правят наистина значим. Но как да изберем най-хубавия подарък?

Подаряващият понякога може да е изправен пред голямо предизвикателство – да подари нещо ново и оригинално. Налага се да бъдем все по-креативни и нестандартни, за да го постигнем…

Ще се постараем значително да улесним избора ти за подарък, като ти дадем 5 стъпки, които да следваш. И не чакай – усмихни любимите си хора скоро!

5 съвета как да изберем най-хубавия подарък

Определи бюджета си

Първата стъпка, още преди да преминеш към избор на най-хубавия подарък, е да определиш своя бюджет. След това го разпредели – за самия подарък, за подаръчен плик/опаковка, картичка (ако планираш да има). По този начин ще си наясно с колко точно разполагаш и лесно можеш да се ориентираш какво е добре да търсиш и с какво по-добре да не си губиш времето. А също ще можеш да отговориш, когато човекът в магазина те попита: “Какъв е вашият бюджет?”

Разбери предпочитанията за подарък – сантиментален, а може би практичен?

За кого търсиш подарък – за мъж или за жена? Жените са по-сантиментални и за повечето от тях е важно подаръкът да носи смисъл и послание. Те са способни да се зарадват на нещо, което ще служи като част от някой красив кът у дома. Докато повечето мъже оценяват подаръка по практичността му. И все пак има изключения и най-добре е да разбереш какво предпочита твоят човек.

Ако не можеш да разбереш предпочитанията му, то е добра идея да заложиш на практичността. Едни от най-практичните подаръци, с които почти не можеш да сбъркаш, са изделията от естествена кожа. Те се използват ежедневно и имат доста дълъг живот, благодарение на качеството на кожата.

Избягвай прекалено масови подаръци

Когато желаем да подарим оригинален подарък, често мислим как да свържем подаръка с професията или интересите на човек. Това дава възможност да подарим нещо наистина подходящо на специалния човек. Има само едно нещо, което трябва да имаш наум. На пазара се предлагат много идентични подаръци. И така може да се окаже, че любимият ти доктор, учител или приятел има вече един куп чаши или сувенири, свързани с професията или хобито му. Ако за теб е важно твоят подарък да се открои, помисли за по-нестандартни идеи.

Разбери какво твоят човек все още няма

Опитай се да разбереш какво все още няма онзи специален човек, когото искаш да зарадваш, защото затрупването с ненужни вещи не е любимо на никого. Ако все пак ти е невъзможно да откриеш онова нещо, което да е ново, интересно и полезно, то помисли за преживяване. А ако сте достатъчно близки може да го преживеете заедно!

Ако човекът, за когото избираш подарък, обича традициите, както и да пътува, да среща нови места и да научава по нещо ново, то подарък – посещение в работилница Сръчно, в която да се докосне до занаятите от миналото, може да се окаже най-незабравимия и специален подарък за него.

Избери подарък ръчна изработка

Ръчната изработка е все по-ценена и търсена за подарък. Това е така, защото изделията, правени на ръка, носят още по-голяма стойност и неповторимо излъчване. Те са специални по ред причини: за тях са отделени часове ръчен труд и са изпипани до най-дребния детайл, а в същото време са уникални и могат да се персонализират. Така че с подарък ръчна изработка просто няма как да сбъркаш!

За тези изделия имаш възможност дори да комуникираш лично с майсторите на Сръчно и да ни споделиш най-смелите си идеи и твоята визия за нещата. Ние ще се гмурнем в това предизвикателство и ще създадем наистина уникален подарък за специалния човек!

Подарък ръчна изработка от Сръчно

В работилничка Сръчно се раждат кожените изделия на майстор Искра, изделията от дърво на майстор Тони, картините и бижутата от мъниста на Маги.

Подбираме за своята работа само най-качествените естествени материали, за да създадем нещо, което вярно да служи през годините. Освен това, изделията ни са ръчно изработени само в една единствена бройка, с което гарантираме, че никъде по света никого няма да има същото нещо като твоето.

Освен това приемаме и всякакви предизвикателства, за да създадем най-точното нещо за теб или твой близък човек. Извършваме и ръчна персонализация с име, инициали, послание, за да направим подаръка още по-личен!

Топ 3 универсални предложения от Сръчно

А ето и най-добрите 3 универсални подаръка за жена или мъж, с които просто няма как да сбъркаш! Защото човек има нужда от поне едно такова изделие, което да се отличава с наистина високо качество!

Чанта от естествена кожа

Стилната малка чанта винаги ще е от полза за дамите, както и издръжливата и практична кожена чанта за мъжете. Чантата просто е задължителен елемент от всяка визия. От една страна в ролята си на аксесоар, който по най-добрия начин допълва цялостния стил. А от друга – заради практичността си, за да има къде човек да побере всички свои ценни вещи, които използва в ежедневието си.

Открий всички наши дамски чанти и мъжки чанти от естествена кожа, с които да зарадваш специален човек.

Портфейл от естествена кожа

Коженият портфейл може би е най-практичният подарък, тъй като почти не минава и един наш ден без него. Човек може да излезе без чанта, но рядко без портфейл… Къде иначе ще побере своите пари, документи, карти и всички други малки съкровища. Така че не се съмнявай, че получателят на този подарък често ще се сеща за теб!

Открий всички наши дамски портфейли и мъжки портфейли от естествена кожа, с които да напомниш на любимия човек колко е важен.

Колан от естествена кожа

Този интересен подарък е подходящ както за мъж, така и за жена. И никога не е излишен, особено ако е с по-различен цвят от класическото черно. Той придава завършен вид на всяка визия и е любим аксесоар както на дамите, така и на мъжете.

Открий всички наши дамски колани и мъжки колани от естествена кожа, с които да впечатлиш специален човек.

Заключение

Позволи си да се насладиш на избирането на подарък за специален човек. Забавлявай се, вложи положителни мисли, любов и резултатът ще е повече от добър.

И не забравяй – удоволствие е да подаряваш! Да направиш някого по-щастлив!

Последвай страничката на Сръчно и не изпускай още чудесни идеи и съвети!

Майсторите на Сръчно

0
подарък за 8 мартмъжки колани от естествена кожа 1