fbpx

Коледен подарък с кауза: Вълшебните арт изделия на Маги от Сръчно

Има нещо наистина необикновено и специално в това да подариш коледен подарък с кауза, вместо обичайните лъскави подаръци за Коледа…

През този празничен сезон, те каним да се потопиш в очарователния свят на Маги от Сръчно, където ще откриеш колекция от арт продукти, които не само предизвикват въображението, но носят и стопляща сърцето кауза.

Авторската колекция е родена от детското въображение на Маги. А достигаща до друг човек, сякаш му нашепва да се довери на своето, да му даде криле и да види какво ще се получи! И какъв по-прекрасен подарък от този за Коледа.

Коледа е време за вяра… Време за смисъл…

Маги: Неуморим талант с голямо сърце

Запознай се с Маги, ако все още не я познаваш! Още от дете, тя расте сред занаяти, усилен труд и пълната отдаденост към изкуството на родителите ѝ. Това, разбира се, по съвсем естествен начин заражда и нейната любов към занаятите и ръчния труд. И така, нейният творчески път започва в приказната работилница Сръчно на съвсем крехка възраст с изработката на гривни от мъниста.

Маги проявява истинска отдаденост към творчеството, когато осъзнава, че нейният труд може да носи огромно значение и да променя съдби. Развълнувана от кауза, близка до сърцето й, Маги вече не е просто творец. Тя е творец с мисия.

подарък с кауза 1

Каузата на Маги от Сръчно

Но каква е каузата, която се оказва двигател на Маги, който задвижва ръцете ѝ да творят и творят?  Кауза, в която тя вярва с цялото си сърце – да помага на бездомните животни. Всяко изделие на Маги е с благотворителна насоченост и част от средствата се използват за закупуване на храна за приюти и бездомни животни. А ако искаш да разбереш повече за историята на Маги и какво я е вдъхновило да създава изделия с благотворителна насоченост, натисни тук.  

Подаръците с кауза са чудесен избор за Коледа – времето, в което всички отваряме сърцата си, сплотяваме се и силно желаем да помагаме. А и има нещо съвсем сигурно – подаръците с кауза са изключително ценени и специални за получателя, те носят емоция и послание.

Те са още един начин да покажеш на своите деца по Коледа колко е прекрасно да сме добри и да си помагаме. А и сме сигурни, че най-чистите създания – децата, ще покажат своите най-широки усмивки, знаейки че техният подарък е спомогнал за нещо добро – а в случая поне едно животинче някъде там не е останало с празно коремче по Коледа!

Коледен подарък с кауза: Вълшебните арт изделия на Маги от Сръчно

Художественото пътешествие на Маги продължава да се развива с уроци по рисуване, а някои от най-добрите ѝ творби намират място в колекцията Довери се на въображението“. И така, тези очарователни дизайни красят тениски, бутилки, термоси, канчета и носят смислено послание.

Тази Коледа творенията на Маги са готови да бъдат разопаковани и ценени. Да усмихнат лицата на млади и стари, които добре знаят, че всяко закупено изделие притежава силата да окаже положително въздействие върху света. А ето ги и тях:

1. Дизайнерски тениски

В коледните подаръчета по традиция обичаме да прибавяме и по някоя дрешка. Е, тениските от колекцията на Маги  „Довери се на въображението“са повече от просто тениска. Те са платно на изкуството. Всеки дизайн е ръчно изработен от въображението на Маги. Изработени от висококачествен органичен памук, те се предлагат в размери както за деца, така и за големи.

Цветните и шарени дизайни правят тези тениски любими както на малки, така и на големи. Те могат да се персонализират с бродиране на име върху тениската, което я прави наистина уникален и личен коледен подарък с кауза.

2. Бутилка, термос и канче

Бутилка „Довери се на въображението“ също носи дизайн, създаден от самата Маги. Персонализирайки бутилката с име, превръщаш оригиналната бутилка в още по-скъп спомен. За зимата предпочитан избор за подарък са и термосите – те задържат приятната топлина на ободряващото кафе или на любимия ни чай.

Да не забравяме и дизайнерските канчета, които са изключително любими. Особено през зимата, когато горещият чай или топлото мляко с какао, оформят фигури от пара на фона на красив снежен пейзаж. Те също носят вдъхновяващите послания на Маги и имат опция за добавяне на име.

3. Картините на Маги като коледен подарък с кауза

По време на уроците си по рисуване, Маги излива своя талант върху бялото платно. Някои от нейните най-запомнящи и любими картини могат да бъдат закупени отново с кауза.

При тези картини всеки щрих разказва история. И така те стават прозорци към свят, в който творчеството среща състраданието. Избирайки картините на Маги за коледен подарък, ти не просто подаряваш изкуство, а даваш частица от сърцето на Маги и помагаш на нуждаещо се животинче.

4. Гривнички от мъниста

И завършваме поредицата с идеи за подаръчета за Коледа с гривните от мъниста на Маги. Те са чудесно допълнение към основен коледен подарък, тъй като са бюджетни и в същото време носят кауза. А и няма да крием – с тях с лекота прибавяш цвят и много настроение към своя подарък.

Подари вълшебен коледен подарък с кауза

Този празничен сезон направи коледен подарък с кауза с арт изделията на Маги от Сръчно.

И не забравяй – избирайки коледен подарък с кауза, твоята покупка се превръща в малък, но въздействащ принос за превръщането на света в по-светло място. Довери се на магията на въображението и направи тази Коледа празник на изкуството, доброто и човечността.

А ако искаш да допълниш своя коледен подарък с нещо вечно, практично и стилно, то не пропускай и статията ни с Идеи за коледен подарък от естествена кожа.

В работилница Сръчно се творят разнообразни изделия от естествена кожа и дърво, така че побързай да разгледаш нашия онлайн магазин, току-виж си намерил още някое изделие, с което да зарадваш себе си или любим човек в празничния сезон.

Последвай страничката на Сръчно, за да виждаш първи най-новите ни творения!

Очакваме те!

Майсторите на Сръчно

0
фирмени подаръци за Коледаподарък с кауза 1