fbpx

Мъжки колани от естествена кожа | Ръчна изработка от Сръчно

Стилните мъжки колани от естествена кожа са чудесно допълнение към мъжката визия. От една страна, те носят комфорт, а от друга – придават съвсем друг вид на облеклото.

Повечето мъже се вглеждат във всеки детайл и обичат да купуват само неща, които наистина им трябват. Те обаче могат да открият, че нещо не им е по вкуса с колана, който са закупили, и това да се дължи на някои фактори, които не са премислили предварително.

При избора на мъжки колани, има няколко основни неща, за които е добре да помислиш, преди да преминеш към покупка. Някои от тях са: материал, цвят, размер. Ние, от Сръчно, ще се опитаме да ти дадем насоки за всяко едно от тях, за да нямаш повече нито една покупка, която да не е точно в целта!


Мъжки колани от естествена кожа

Първото нещо, което трябва да решиш, е какъв материал да избереш за твоя мъжки колан. Пред теб има две възможности – мъжки колани от изкуствена кожа или пък колани от естествена кожа. Ето и някои разлики между тези два материала:

  1. Мъжките колани естествена кожа се отличават с по-висока цена, а тези от изкуствена кожа могат да струват по-малко. Всичко това обаче е на пръв поглед, тъй като по-високата цена на естествената кожа гарантира качество и трайност години напред.
  2. Коланите от естествена кожа се отличават с издръжливост –  представи си как твоят любим колан ти служи вярно вече над 10 години и е запазил здравината си. За разлика от тях, коланите от изкуствена кожа имат доста по-кратък живот. Те лесно се износват и с времето материалът може да започне да изглежда мръсен и напукан. Затова ако предпочиташ да не сменяш често любимия си колан, то заложи на такъв от естествен материал.
  3. Естествената кожа изглежда по-стилно от изкуствената. Тя е доста по-мека и приятна на допир, изглежда наистина класно и най-хубавото е, че този добър и отличим външен вид на кожата остава дълго във времето.

А, ето и няколко съвета от нас! Коланът е аксесоар, който се носи ежедневно, така че винаги е добра идея да се заложи на качеството и на по-добрия външен вид.

Покупката на един по-скъп мъжки колан от естествена кожа може да се приеме и като инвестиция, тъй като той ще служи дълго време. А честите покупки на нови и нови колани със сигурност ще струват доста по-скъпо във времето. И още нещо – когато избираш подарък, не се колебай да избереш колан от естествена кожа, за да може притежателят му дълго да го ползва и да си припомня милия жест от теб!

Как да избереш правилния мъжки колан за себе си или за подарък?

След като решиш от какъв материал искаш да е твоят колан, то трябва да помислиш и за още няколко важни неща. За да избереш наистина правилния мъжки колан за себе си или за подарък, то предварително трябва да знаеш какъв цвят и размер търсиш.

Разнообразие от цветове вече се предлага на пазара. О, да, дори и при мъжките колани! Все по-често и мъжете експериментират с различни цветни визии. И все пак, за да е естетически издържано, то трябва да съобразиш цвета на колана с цвета на панталоните или дънките, с които ще бъде носен. С неутрални цветове като черно и тъмно-синьо почти няма вариант да сбъркаш. С дънки, в комбинация с кафяви обувки или пък с кафява мъжка чанта, добре биха се вписали и кафявите мъжки колани.

За да избереш наистина перфектния колан за теб или за подарък, то трябва да го закупиш и в правилния размер. Затова при покупка, прилагай тези основни правила:

  1. Увери се, че коланът не преминава много след първата гайка на панталона или дънките (а ако преминава, то това означава, че е по-дълъг от необходимото за теб);
  2. Един колан изглежда най-добре, когато е закопчан на средните дупки – провери как стои на теб и избери този, който отговаря на това условие;
  3. И ако все пак се затрудняваш при избора или ще пазаруваш от онлайн магазин, то ето и как да се ориентираш. Измери обиколката на мястото, на което се пада да носиш колана си, и към него прибави най-малко 20-25 см. Така ще получиш размера на колана, който ще пасне най-добре.

И все пак, важно е да знаеш нещо – коланът от естествена кожа с времето може да се отпусне. Това е така, тъй като е естествен материал и има еластичност. Затова е добре размерът на колана да е точният за теб и да не избираш по-голям.

Мъжки колани от естествена кожа, ръчно изработени от Сръчно

Ние, от Сръчно, изработваме кожени колани ръчна изработка. Бягаме от масовото, за да предложим нещо уникално – създадено с две ръце и с много любов, изпипано до най-мъничкия детайл.

Ако си ценител на маркови мъжки колани от естествена кожа, то вероятно това да притежаваш колан, който е наистина откроим и неповторим, е точно това, което искаш. Затова предлагаме и опцията за специална поръчка, при която можем да изработим онзи уникален колан в интересен модел и цвят, който към момента е само във въображението ти.

Какъв е твоят размер колан от Сръчно?

Таблицата ни с размери ще ти покаже кой е твоят размер за колан, но не забравяй да приложиш и предишните няколко съвета, за да избереш наистина правилния за теб!

От Сръчно предлагаме и възможност за корекция. Например, можем да скъсим избрания от теб колан, за да стане точният за теб. Но когато изпълняваме тази опция, то поръчката се счита за специална. И така се изключва възможността за подмяна или връщане на продукта.


Заключение 

Любимите мъжки колани от естествена кожа правят всяка мъжка визия още по-стилна. Нужно е просто да избереш онзи колан, който най-добре ти приляга. И ако след съветите ни все още имаш нужда от помощ, то ние сме насреща да ти съдействаме!

А ако искаш да знаеш за какво да внимаваш в избора на колан и за дамите, то прочети статията ни „Дамски колани от естествена кожа“.

Последвай страничката на Сръчно и следи нашите най-нови предложения, които излизат от работилничката ни.

Майсторите на Сръчно

0
най-хубавия подарък 7дамски колани от естествена кожа