fbpx

Персонализирани подаръци от естествена кожа

Персонализирани подаръци от естествена кожа – ето какво да изберете, щом на хоризонта се задава личен повод на близък човек! Ако искате подаръкът да се отличава и да бъде нещо лично, в онлайн магазина на Сръчно ще откриете идеалното предложение!

Да се направи специален, персонализиран подарък за любим човек не е никак трудно. Просто трябва да ни споделите идеята, която ви е хрумнала – това е всичко, което зависи от вас – вашият избор! Ние ще я развием и заедно ще постигнем най-добрия резултат.

Ако празникът е скоро, а на вас ви е отнело малко повече време, за да измислите перфектния подарък… Ви препоръчваме да разгледате каталога ни с персонализирани подаръци, а ние ще изрисуваме желания продукт, за да бъде по-личен и сантиментален.

Можете да изберете от готовите ни изделия, които ще персонализираме с име, инициали, послание или рисунка за вашия близък човек – така ще бъдем по-бързи в създаването на изненадата!

Персонализирани подаръци от естествена кожа – какво правим ние, в Сръчно?

Със сигурност в Сръчно не сме първите, нито последните, които създават персонализирани подаръци. Има обаче нещо много важно, което отличава нашите изделия – това, че ги персонализираме ръчно. Ние не ги гравираме, а ги изрисуваме! Персонализацията на подаръка се прави изцяло от сръчните ни ръце – смятаме, че по този начин той става по-специален, сантиментален и автентичен!

Защо да изберете нашите персонализирани подаръци от естествена кожа?

Едно от най-големите предимства, заради които силно препоръчваме именно персонализираните подаръци от естествена кожа, е издръжливостта и устойчивостта на материала. А в случай че  повредите кожата, проблемното място може по-лесно да се поправи или скрие, отколкото при изкуствената кожа. Повече за естествената кожа можете да научите от нашата блог статия Видове естествена кожа за чанти и други аксесоари.

Персонализирани подаръци от естествена кожа

Персонализирани подаръци от естествена кожа за 8 март

8 март е празник на майката и жената и определено е един от най-любимите празници на нежния пол. Майка, баба, леля, дъщеря или приятелка – всяка жена заслужава да бъде щастлива! Ако през останалото време от годината не правите достатъчно жестове към любимата жена, то 8 март е един много красив и подходящ повод да го направите. Как да изразите своята обич и признателност? С персонализирани подаръци от естествена кожа!

Ето и няколко наши предложения:   

Персонализирани подаръци от естествена кожа за мъж

Мъжът се чувства истински мъж, когато е обичан! Всеки казва, че любовта на мъжа минава през стомаха, но ние знаем, че изненадите също го правят много щастлив! Изненадайте онзи мъж, без когото не си представяте живота – дали е съпруг, баща, дядо, брат или приятел – няма значение! Напомнете му, че присъствието му в живота ви за вас е истинско богатство, като го изненадате – с повод или без, с персонализиран подарък от естествена кожа!

Разгледайте някои от нашите подходящи изделия:

Персонализирани колани от естествена кожа

Коланът е аксесоар, използван и от мъже, и от жени. Той е стилна, незаменима част от ежедневните тоалети – детайл, чиято красота рядко остава незабелязана от хората наоколо.

Освен нещо забележимо, коланът е и нещо много лично. За да го направим и още по-сантиментален, той е сред нашите предложения за персонализирани подаръци от естествена кожа. В Сръчно можем да изрисуваме върху него рисунка, да изпишем име, инициали или послание.

Сръчно създава колани в няколко размера – 110 см, 120 см и 130 см – според нуждата на клиента! Предлагаме ви да хвърлите едно око върху най-любимите ни:

Персонализирани ключодържатели от естествена кожа

Където и да отидем, ключовете винаги са с нас. Често, когато поседнем при приятели, ключовете пречат в джоба и ги поставяме на масата. Тогава това, което събира погледите, е ключодържателят! Също, точно защото ключовете са неразделна част от нас, ключодържателят не е случайно подбран, а носи със себе си мил спомен.

В Сръчно създаваме персонализирани ключодържатели от естествена кожа, подходящи за подарък, който ще носи спомена за вас. Ние ги изработваме, а вие ни подсказвате как точно искате да бъдат персонализирани – с име, инициали, послание или рисунка.

Ето няколко наши предложения – всяко, само по себе си различно, но и автентично:

Персонализирани калъфи за документи от естествена кожа

Лична карта, шофьорска книжка, кредитни и дебитни карти, визитки и т.н. – всички тези документи са важни и трябва да ги съхранявате внимателно, за да не ги загубите или повредите. Но защо не разчупите обикновените калъфи за документи и не изберете нещо различно и нестандартно?

Калъфите за документи, създадени от Сръчно, са практични, удобни и със здрава закопчалка, която не позволява на документите да изпаднат!

Ето няколко наши предложения в различни цветове:

Всички модели калъфи за документи на Сръчно могат да се изработят в желан от клиента цвят!

Сръчно ще ви помогне в избора на персонализирани подаръци от естествена кожа!

Майсторите на Сръчно ще Ви помогнат да направите най-добрия избор на персонализиран подарък от естествена кожа, с който да изненадате любим човек!  

А ако и вие все още си нямате аксесоар от Сръчно, не чакайте повече! Нашите чанти, портфейли, колани, гривни, ключодържатели и други аксесоари са уникални и се изработват в една единствена бройка. Бъдете индивидуални и различни!

Разгледайте нашите продукти в онлайн магазина ни! Последвайте страничката ни Сръчно, за да виждате първи най-новите ни творения!

Очакваме ви!

Майсторите на Сръчно

0
поддръжка на естествена кожа 1