fbpx

По стъпките на Сръчно през 2023 година

И тази година се изплъзна неусетно… Странно, нали? Уж ден след ден всичко е едно и също, но погледнеш ли назад, разбираш, че времето никого не чака. Няма сила, която да го спре тихичко в ъгъла да си тик-така. Но въпреки това, силно вярваме, че то не ни е враг, а наш приятел. Да, взима много, но и двойно повече ни дава. Кажи ни, как без време би могъл да разгърнеш потенциала си? Как би изживял мечтите си? Как би усетил любовта на близките си? Как би предал занаят на хиляди години?

Ето защо, днес ще поемем по стъпките на Сръчно през последните 365 дни.  Ще направим кратка равносметка на всички предизвикателства, постижения и уроци, които срещнахме през това време, разкривайки магията на креативността и вечните български занаяти.

Нашата приказка през 2023 година разказва това…   

По стъпките на Сръчно: Най-харесваните и хитови продукти през 2023 година

За нас, щастието и удовлетвореността на нашите клиенти винаги е на първо място. Ето защо, се стремим да изработваме нашите изделия така, че те да бъдат хем практични, хем с неповторим дизайн. И това никога не остава незабелязано.

Неслучайно едни от най-харесваните и хитови продукти на Сръчно през изминалата 2023 година са именно:

Дамска чанта от естествена кожа “Червено сърце”

Тази малка, но изпълнена с любов чанта, е най-често избираният подарък за любим човек. Чрез нея много хора засвидетелстваха любовта си през 2023 г. към най-близките.

Няма да забравим момента, в който една клиентка поръча именно този модел за подарък на тинейджърка. Желанието ѝ беше единствено чантата да бъде изработена в два цвята. От едната страна бяла, а от другата –  черна. Посланието към момичето беше също толкова специално, колкото и самият подарък. А именно – винаги да пази светлата страна в себе си, подтискайки тъмната. Щастливи сме, че много от нашите клиенти търсят символика в продуктите ни, а ние можем да им съдействаме с това.  

Дамска чанта от естествена кожа “Изгрев”

Вторият най-поръчван продукт от приказната работилница на Сръчно е слънчевата дамска чанта „Изгрев“. Тя се изработва от изключително устойчив шегрен, а едни от най-честите цветове, в които сме свикнали да я създаваме, са портокалово-оранжево, небесно синьо, бяло и черно.

Голяма и практична кожена чанта, в която всяка дама може да „загуби“ всичко и може би затова представляваше такъв афинитет за нашите клиентки.

Дамска чанта “Цикламено изкушение”

Малка, кокетна и удобна, може би и затова нашата дамска чанта от естествена кожа „Цикламено изкушение“ е толкова предпочитана сред клиентите ни. Компактна, с дълга дръжка и добавено сърце – нищо излишно и нищо, което липсва, няма тук, нали?

Най-предпочитаните цветове

За никого не е тайна, че ние, от Сръчно, можем да изработим нашите кожени чанти и портмонета спрямо индивидуалните желания на нашите клиенти. Преминавайки отново по стъпките на Сръчно през 2023 година, особено силно впечатление ни направи това, че тази година обагрена в цикламени и оранжеви цветове. Приказната ни работилничка сияеше като пролетна градина, а това ни даваше допълнителна мотивация да творим сръчно и неуморимо.

По стъпките на Сръчно: Нашият вътрешен стимул

Знаем, че хората имат нужда от добро, специално и лично отношение. Нещо, което го няма във всеки магазин. Продуктите на Сръчно не са навсякъде, защото нашата цел не е да продаваме на всяка цена. Благодарение на всеотдайната ни работа, труд и усилия, създадохме нещо като общност от лоялни клиенти, които ни разпознават и търсят. Надяваме се през новата 2024 година да развием още повече нашия бранд.

А ако ни попиташ какви са нашите планове? Смело отговаряме, че ние ще продължим да предоставяме на хората нещо различно, ново, креативно и специално.

по стъпките на сръчно 2

По стъпките на Сръчно: Сбъднати мечти и още мечти за сбъдване

Дотук можем да кажем, че сбъднахме една от най-смелите си мечти. Създадохме приказно утопично място, в което събрахме цялата си любов към занаятите, за които разказваме чрез нашите продукти. А именно – Занаятчийска работилница Сръчно. Тя напълно завършва идеята ни да създадем разпознаваем бранд за кожени изделия.

И през 2024 година вратите на нашата занаятчийска работилница ще бъдат винаги отворени за посетители. Тук те ще могат да се докоснат до магията на сарачеството в лицето на майстор Искра. Да усетят посланието, което крият в себе си всички арт и дървени изделия на майстор Тони. И да уловят страстта и любовта, с която най-малкият неуморен талант на Сръчно – Маги, изработва своите вълшебни гривнички и картини.

Освен това, тук всеки може да се впусне във вълнуващо приключение и да стане чирак в работилница за кожени изделия. Всичко, от което има нужда, е мерак и повече насоки от статията ни: Как се става чирак в занаятчийска работилница Сръчно

по стъпките на сръчно 1

Благодарим ви, мили приятели!

Винаги сме откривали нашето вдъхновение и вътрешна мотивация в усмивките на хората. Това да видиш как човекът отсреща сияе, да чуеш мили думи, да разбереш, че твоят труд е оценен, всъщност е най-голямото богатство, което може да спечелиш. Именно тази подкрепа е нашата движеща сила.

Изключително благодарни сме на всички наши клиенти, защото без тях, ние няма как да продължаваме да изживяваме всеки ден мечтата си.

През изминалата година, занаятчийска работилница Сръчно успя да посрещне много хора от цял свят. Затова копнеехме от доста време насам. Да позволим на хората да се докоснат до магията на българските занаяти. Да я усетят през сърцето, душата и ръцете си. Да я запазят в мислите и спомените си така, както ние запазваме всеки отзив в нашата тетрадка за послания. Именно милите думи в тази тетрадка за нас ще останат във времето. За да може на старини да ни топлят и да ни напомнят колко смислен живот сме имали. И как всяко едно усилие си е струвала, защото чрез него сме правили някого друг щастлив.

А дотогава ние, от Сръчно, ще продължаваме да създаваме кожени изделия със стойност и емоция. Такива, които да служат на хората с години. Такива, които да могат да оставят на своите деца и чрез тях те да се докоснат до магията на българските занаяти. Защото именно там живее най-милото от нашата история. И ние сме длъжни да го култивираме и споделяме със следващите поколения. За да се поддържа магията и искрата на занаята, да се помни и да се предава.

Последвай страничката на Сръчно, защото любовта към изкуството е магия. А кой няма нужда от мъничко вълшебство в този свят?

До скоро!

Майсторите на Сръчно

0
подарък с кауза 1подарък за Свети Валентин 1