fbpx

Подарък за 1 юни с кауза от Сръчно

Довери се на въображението с изделията на Маги

Подарък за 1 юни – въпросът с какво да бъдат изненадани палавите малчугани понякога изправя родителите пред леко затруднение. Детските желания всеки ден са различни, а с всяка изминала минута обикновено са все по-нереалистични. Ето защо тежката дума какъв подарък за 1 юни ще получи детето идва от родителя.

Това, което винаги е добро решение, е ръчно изработен подарък с послание или подарък с кауза, който ще устои във времето и ще остане ценен спомен на порасналото след години дете. Детска чаша с послание, тениска или рисунка, която ще го връща в онези безгрижни детски години. И всеки поглед към подаръка мислено ще пренесе вече порасналия човек някъде там, в детството, когато и където се е чувствал непринудено щастлив, безкрайно обичан и волен като птичка.

Довери се на въображението!

„Довери се на въображението“ е един прекрасен проект на работилница „Сръчно“ и по-специално на нашата малка майсторка Маги. Тя създава собствен дизайн, вдъхновен от чистотата и силата на детските ѝ мечти – да няма нито едно гладно бездомно животинче.

Цялата рисунка на Маги предава своето послание – моркови, растящи по дърветата… Дърво, извисяващо се чак до небето… Огромни пухкави зайчета, които се катерят по дървото… Все неща, видени през детските очи!

„Довери се на въображението!“ е послание към малки и големи, които все още пазят детското в себе си! С апел да разчупим стереотипите така, както правят децата, без да се ограничават от рамки и предразсъдъци! Защото въображението има силата да превърне всяка мечта в реалност!

Уникалният дизайн на Маги е запечатан върху детски и дамски тениски, канчета и бутилки с посланието „Довери се на въображението!“

Подарък за 1 юни с кауза

Първи юни е най-слънчевият и усмихнат ден в годината – Денят на детето! Както тогава, така и във всеки друг ден от годината, няма дете, което да не заслужава да бъде истински щастливо!

Един от най-ценните подаръци и уроци за всяко дете обаче е да разбере колко е важно да бъдем добри, да си помагаме и да носим благородство със  себе си и във всяко от действията си. Ако искате да направите уникален подарък на вашето дете, чрез който да го научите да помага на другите, изберете подарък с кауза!

Всяко произведение на изкуството, изработено от малката майсторка на работилница „Сръчно“ е с благотворителна насоченост. Голямото сърце на Маги и безграничната ѝ любов към животните я подтикват към това да създаде благородна кауза в помощ на бездомните животни. С част от спечелените пари от вълшебните си произведения тя купува храна на бездомните животни и ги храни.

Всичко започна от изработката на гривни от мъниста, но бързо се роди идеята за дизайнерска колекция тениски, чаши, канчета, бутилки и други аксесоари.

Правейки подарък за 1 юни на своето дете, създаден от златните ръце и безкрайното въображение на Маги, вие ще направите подарък с кауза! Ще допринесете за това едно бездомно животинче да бъде нахранено и една детска мечта да стане реалност! Ще разкажете на вашето дете как неговият уникален подарък за първи юни е създаден с много любов и е помогнал за специална благородната кауза.

Равносметката накрая – поне две истински щастливи дечица – вашето и Маги, поне едно нахранено бездомно животинче и лично удовлетворение за вас, че сте направили нещо красиво от сърце!

За Маги

Маги e най-малкият творец в работилницата. Тя ръчно и сръчно създава красиви бижута от мъниста, от които лъха цвят и свежо настроение. С двете си вълшебни ръце, въображение и огромна доза талант, Маги рисува приказни картини. Неуморно надгражда уменията си, като редовно ходи на уроци по рисуване в школата на Новите майстори в гр. Кюстендил.

В онлайн магазин „Сръчно“ можете да откриете нейни уникални произведения и да ги закупите – за вас или като подарък с кауза за любим човек!

Изделията на Маги

Дизайнерски тениски, чаши, канчета и бутилки 

Детски и дамски тениски “Довери се на въображението” – тениски в различни размери от висококачествен органичен памук, създадени по дизайн на малката Маги. С опция за бродиране на име върху тениската (по желание).

Бутилка “Довери се на въображението” – бутилка 500 мл с дизайн, създаден от Маги. С опция да се добави име за персонализиране.

Канчета “Довери се на въображението” – дизайнерски канчета с послание, създаден от малката Маги. С опция да се добави име за персонализиране.

Картини

Уникалните картини, сътворени от малката майсторка на работилница „Сръчно“ – Маги, отново с благотворителна насоченост.

Нови модели към колекция „Довери се на въображението“ от картините на Маги

Както вече споменахме, малката майсторка Маги развива таланта си, като ходи на уроци по рисуване. Малка част от най-добрите ѝ творби се превърнаха в нови модели към колекцията „Довери се на въображението“ – отпечатани върху тениски, чаши и канчета с послание, готови да станат вълнуващ подарък за 1 юни и да предизвикат най-широките и искрени детски усмивки!

Направете незабравим подарък за 1 юни – изненадайте вашия малчуган с нещо различно, автентично, вълнуващо и с кауза!

Ние, майсторите на Сръчно, заедно с малката Маги, ще ви помогнем в избора на най-вълнуващия подарък за 1 юни! Тениска, чаша, бутилка, канче или друг аксесоар с прекрасна детска рисунка от Маги – гарантираме, че вашият малчуган ще се зарадва много на такъв цветен подарък, изпълнен с въображение и детски мечти!

А ако и вие все още нямате аксесоар от Сръчно, разгледайте нашите продукти в онлайн магазина ни – чанти, портфейли, колани, гривни, ключодържатели и други аксесоари, ръчно изработени от естествена кожа! Всички те са уникални и се изработват в една единствена бройка. Бъди индивидуален и различен!

Последвайте страничката ни Сръчно, за да виждате първи най-новите ни творения!

Очакваме ви!

Майсторите на Сръчно

0
ваучер за подарък от Сръчнодамски портфейли от естествена кожа