fbpx

Подарък за първи учебен ден | Арт изделия от Маги

Да подарим подарък за първи учебен ден на малките ученици е един от начините да им пожелаем успех, да ги усмихнем и вдъхновим. Но какъв да бъде подаръкът?

Съвсем разбираемо, повечето родители търсят практичен подарък – такъв, който да бъде от полза на дечицата през предстоящите месеци. Е, ние имаме няколко идеи за подарък за първия учебен ден, които освен практични, са и много повече! Загатваме мъничко за тях – носят дълбок смисъл, дават ценни уроци на малките и предизвикат тяхното въображение.

От Сръчно вярваме, че детското въображение трябва да се развива и да се насърчава, колкото се може повече. Децата имат нужда от него, за да намират все повече от детското и вълшебното у себе си и да го пазят. Защото именно то им помага да мислят извън рамките и им дава кураж да вярват в невъзможното, което е такова само на пръв поглед.

Затова и нашите предложения за подарък на малчуганите са именно арт изделията с кауза на Маги. Те могат да са чудесно допълнение към всички пособия за училище. Разбери защо!

„Довери се на въображението“ – колекцията на Маги

Нека първо ти разкажем малко за „Довери се на въображението“. Това е авторска колекция на най-малката майсторка на Сръчно – Маги! В нея влизат различни продукти – бутилки, канчета, тениски и т.н. Всички те носят авторски дизайн – картинка, която Маги е нарисувала, водейки се от своето въображение. Затова и тази колекция идва с посланието „Довери се на въображението“! При тази картина морковите не растат в почвата, а по дърветата. Дърветата пък са толкова големи, че достигат небето, а около тях е пълно с гигантски зайчета. Красиви са детските очи… Те виждат без шаблони. Те виждат дори невъзможното – възможно.

Тази авторска колекция е родена от детското въображение на Маги, а достигаща до друго дете, сякаш му нашепва да се довери на своето, да му даде криле и да види какво ще се получи!

5 идеи за подарък за първи учебен ден от Арт изделията на Маги

Бутилка „Довери се на въображението“

Бутилката е сред най-практичните подаръчета за първия учебен ден. Тя ще е постоянно с детенцето – във веселите игри или по време на неговите занятия. За да съхранява вода или друга любима напитка. А носейки вълшебния дизайн, тази бутилка ще предизвиква постоянно въображението му и мисленето извън границата. За да твори и да изявява своята уникалност.

Бутилките могат да станат още по-личен подарък, като се персонализират с името на малчугана.

Канчета „Довери се на въображението“

А в случай че търсиш подарък за дете, което обожава разходките сред природата, то имаме идея с какво да го зарадваш за първия учебен ден! Канчетата от колекцията „Довери се на въображението“ се предлагат в различни дизайни. Те са любима част от всяка дълга разходка сред планината. Могат да се използват в парка, както и у дома или в междучасията в училище.

Канчетата отново позволяват персонализиране с името на малкия откривател.

Тениски „Довери се на въображението“

Да подариш дрешка като подарък за училище е съвсем обичаен подарък. Но да подариш тениска с авторски дизайн – съвсем не е! Този подарък освен практичен, е зареден с красотата на изкуството и препраща към това – малките да вярват, че техните възможности нямат граници. И още нещо – тази пъстра, творческа тениска има силата да става най-любимата дрешка на малките!   

Картините на Маги

Маги от години посещава уроци по рисуване, където нейният талант се излива върху бялото платно. Някои от нейните най-запомнящи и любими картини могат да бъдат закупени. Тези арт изделия отново са чудесен избор за подарък за първия учебен ден. Те могат да заемат централно място в стаята на малкия малчуган и да и придадат цвят и характер. А също, могат да бъдат поставени и в класната стая, където освен да красят, ще приканват всички деца към творчество и креативност.

Гривни

И завършваме поредицата с идеи за подаръчета за първи учебен ден с гривните на Маги. Те са едни от най-колоритните и цветни подаръчета. Можеш да ги добавиш към друг основен подарък, а също са и бюджетен избор, в случай че е нужно да купиш подаръчета за повече деца.


Подарък за първи учебен ден с кауза

Най-специалното нещо при арт изделията на Маги – те са изработени от нейните две ръце с огромно количество любов, старание и отдаденост… Защото всъщност сръчната Маги ги изработва, за да подкрепи каузата, в която вярва с цялото си сърце – да помага на бездомните животни.

Всяко изделие на Маги е с благотворителна насоченост и част от средствата се използват за закупуване на храна за приюти и бездомни животни. И така, с всяка покупка на нейно изделие – ти ставаш част от добрата промяна. А ако искаш да разбереш повече за историята на Маги и какво я е вдъхновило да създава изделия с благотворителна насоченост, разбери тук.

Изделията с кауза са чудесен начин да покажеш на своите деца колко е прекрасно да сме добри и да си помагаме. А и сме сигурни, че децата още повече ценят своя подарък, знаейки че той е спомогнал за нещо добро – а в случая поне едно животинче някъде там не е останало с празно коремче!

Изделията на Маги с еко насоченост

Децата, включително и Маги, не искат да живеят в мръсен и отровен свят. И от Сръчно мислим, че им го дължим! Затова и всяко едно от изделията на Маги е с еко насоченост – за един по-чист свят за нас и за нашите деца.

Например, бутилката за многократна употреба ще замести купуването на пластмасово шише всеки път. Същото важи и за канчето. А текстилната чанта с авторски дизайн освен, че е много стилна и удобна, спестява и покупката на хиляди найлонови пликчета, които са сред най-големите замърсители.

И така, изделията на Маги целят опазването на околната среда и намаляване на замърсяването на природата. И това ги прави прекрасен подарък с ценно послание, който си заслужава да подариш на своето дете!


Заключение

Поднеси истинско щастие на любим малчуган с вълнуващ подарък за първи учебен ден.

И му пожелай – да пази детското и вълшебното в себе си! И по-често да се дава криле на въображението си – то отваря врати към вълнуващи светове.

Разгледай всички арт изделията на Маги, които можеш да поднесеш на скъпо за теб дете!

Последвай страничката на Сръчно, за да виждаш пръв най-новите ни творения!

До скоро!

Майсторите на Сръчно

0
модни тенденции чанти естествена кожа есен 2023трета годишнина от сватба