fbpx

Вълшебната
работилница

“Сръчно”

На това приказно място се случва
цялата магия на „Сръчно“!

Как започна всичко? Съвсем случайно изработката на кожени чанти и дърводелството се преплетоха и неусетно преоткрихме вълшебството на тази комбинация. Така дойде идеята за „Сръчно“ – да създаваме много повече от обикновени чанти и мебели и да споделяме тази магия и любов с ценителите на ръчната изработка.
Посети нашата автентична работилница и усети вълшебството! Докосни се до работата ни, до творенията ни и до нас самите! Обещаваме ти заедно да създадем неповторими изделия от кожа и дърво – ще ти покажем някои от тънкостите на занаята ни, а творческата атмосфера ще бъде придружена от весели танци и народни песни.
Освен това можеш да гостуваш в хотел-ресторантът на нашите съседи – Комплекс „Тихият кът“, и да се насладиш на вкусна домашна храна! Очакваме те!
srychno_shop-40

Видове сръчни работилници

271588384_1078439206058182_371344957625525116_n-pj7hy97lua9gfmwa8tj32med4i7n5jvt2hdkf2hwn0

Детска работилница

30 лв. / дете до 18 г.

–

Семейна работилница

.jpg

Тиймбилдинг

Презентация

40 лв. / възрастен

Нашата автентична занаятчийска работилницата е  като един малък  музей. В нея ще се върнете назад във времето и ще се запознаете с  българските традициите и занаят. Входът за работилиницата е 5 лева на човек. При покупка сумата се приспада.

Предлагаме  посещения на групи, ученици, фирмени тиймбилдинги, семейни посещения с демонстрация и беседа- цената е 10 лв на човек. Всеки желаещ има възможност, независимо от възрастта и опита, да провери своята сръчност и да се докосне до нашия занаят.

Работилницата може да бъде индивидуална или групова до 15 човека. При група от 15 човека, цената е с 5 лв. отстъпка на човек. Предлагаме няколко модела портмонета тип ключодържател и на място избираме кой модел да изработим заедно.

Ако работилницата е с дете под 8 години, е задължително присъствието на родител – може да помага на детето или сам да изработи уникат.

 

АКО СИ ПОЛУЧИЛ НАШИЯ БЕЗПЛАТЕН КЛЮЧ ЗА РАБОТИЛНИЦАТА, ОЧАКВАМЕ ТЕ – БИЛЕТЪТ ВАЖИ ЗА 1 ЧОВЕК!

При желание за посещение от повече на брой хора, свържи се с нас, за да уточним всички детайли!

Запиши се за нашата
сръчна работилница!

Работилниците се провеждат с до 15 човека
Нужно е предварително заплащане, за да запазим желаната дата и час за сръчна работилница. Ако по някаква причина работилницата бъде отменена, презаписваме друга удобна за Вас дата! Можете да ни посетите групово и без работилница – само с вход 5 лв. В този случай нямаме ограничения за броя посетители. Отговаряме на въпроси, свързани със занаята, и можете да се снимате като майстори.