fbpx

Вълшебната
работилница

“Сръчно”

Занаятчийска работилница Сръчно – подарете си автентично преживяване в близост до Кюстендил

Посетете нашата автентична работилница и усетете вълшебството!
Приветстваме те в един приказен свят, в който до ден днешен се съхранява магията на един от най-старите български занаяти – сарачество
Заедно ще създадем уникални изделия от кожа, ще ви покажем тънкостите на занаята, ще научите за различните видове естествена кожа, инструментите и техниките, използвани в сарачеството. И всичко това сред творческа атмосфера, домашни вкусотии и за финал – грамота за положеното старание!
srychno_shop-40

КАКВО Е РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА РАБОТИЛНИЦА СРЪЧНО?

Понеделник – Неделя, 11:00 ч. до 19:00 ч.

Нямаме строго определено работно време, защото както в приказките, вълшебните местенца посрещат гостите си с отворени обятия, без значение дали призори, в средата на деня или когато навън вече е тъмно и мрачно… Приказната работилница Сръчно ще блещука със светлина и любов по всяко време, в очакване на своите посетители, когато е удобно за тях – след разходка през деня или по-късно привечер, защото ние искаме да имате своето лично време за себе си и да се насладите на 100%-во пълноценно преживяване!

Но има една подробност – задължително трябва да се свържеш с нас и да запазиш ден и час за посещение!

ВЪВ ВЪЛШЕБНАТА РАБОТИЛНИЦА НА СРЪЧНО СА ДОБРЕ ДОШЛИ И МАЛКИ, И ГОЛЕМИ…

Приказната занаятчийска работилница на Сръчно може да посетиш както индивидуално, така и в компанията на своето семейство, любими приятели или колеги. Тя е подходяща както за малки, така и за големи.
Разберете още за автентичното преживяване, което ви очаква при нас и как се става “чирак” в нашата работилница! Освен това можете да гостувате в хотел-ресторантът на нашите съседи – Комплекс „Тихият кът“, и да се насладите на вкусна домашна храна! Има и безброй много забележителности и още вълшебни кътчета в района, които да посетите, както през лятото, така и през зимата! Очакваме те!

Видове сръчни работилници

271588384_1078439206058182_371344957625525116_n-pj7hy97lua9gfmwa8tj32med4i7n5jvt2hdkf2hwn0

Детска работилница

45 лв. / дете до 12 г.
Максимален брой посетители: 10-15 деца
ПОДАРЪК: Грамота за “чирак”

Децата винаги са добре дошли в нашата занаятчийска работилница! За нас е щастие и гордост да имаме възможността да разкрием магията на стария занаят на малките откриватели и да запалим в тях любопитството и любовта към миналото. Приветстваме детски групи от детски градини, училища, както и групи деца на приятелски семейства! При на сможе да организирате и незабравим и различен детски рожден ден!

–

Работилница за големи

60 лв. / възрастен
Максимален брой посетители: 10-15 човека
ПОДАРЪК: Грамота за “чирак”

Работилница Сръчно очаква с нетърпение и порасналите творци! Можете да ни посетите със своето семейство и роднини или пък с близки приятели. С най-голямо удоволствие бихме организирали и един нестандартен рожден ден, който определено ще остави топли спомени! За двойките, на които предстои да празнуват годишнина от своята връзка или брак, предлагаме да запечатат любовта си с автентично преживяване! А третата годишнина от сватба се нарича “кожена сватба” и няма по-добър начин да я отпразнувате от посещение в нашата работилница!

.jpg

Тиймбилдинг

60 лв. / възрастен
Максимален брой посетители: 10-15 човека
ПОДАРЪК: Грамота за “чирак”

 

Тиймбилдинг в работилница Сръчно е точно това, от което вашият екип има нужда, за да бъде по-зареден за работа и сплотен за по-добри екипни резултати! Нашата занаятчийска работилница е подходяща за всеки екип – както на компании с предимно физическа дейност, така и на компании, чиято дейност се състои в работа в офис пред компютър. При по-големи фирми с повече хора може да организираме няколко работилници в няколко поредни творчески дни!

Запишете се за нашата
сръчна работилница!

Работилниците се провеждат с до 15 човека
Нужно е предварително заплащане, за да запазим желаната дата и час за сръчна работилница. Ако по някаква причина работилницата бъде отменена, презаписваме друга удобна за Вас дата! Можете да ни посетите групово и без работилница – само с вход 8 лв. В този случай нямаме ограничения за броя посетители. Отговаряме на въпроси, свързани със занаята, и можете да се снимате като майстори.

Нашата автентична занаятчийска работилницата е  като един малък  музей. В нея ще се върнете назад във времето и ще се запознаете с  българските традициите и занаят. Входът за работилиницата е 8 лева на човек. При покупка сумата се приспада.

Предлагаме  посещения на групи, ученици, фирмени тиймбилдинги, семейни посещения с демонстрация и беседа- цената е 20 лв на човек. Всеки желаещ има възможност, независимо от възрастта и опита, да провери своята сръчност и да се докосне до нашия занаят.

Работилницата може да бъде индивидуална или групова до 15 човека. При група от 15 човека, цената е с 5 лв. отстъпка на човек. Предлагаме няколко модела портмонета тип ключодържател и на място избираме кой модел да изработим заедно.

Ако работилницата е с дете под 8 години, е задължително присъствието на родител – може да помага на детето или сам да изработи уникат.

 

АКО СИ ПОЛУЧИЛ НАШИЯ БЕЗПЛАТЕН КЛЮЧ ЗА РАБОТИЛНИЦАТА, ОЧАКВАМЕ ТЕ – БИЛЕТЪТ ВАЖИ ЗА 1 ЧОВЕК!

При желание за посещение от повече на брой хора, свържи се с нас, за да уточним всички детайли!

0