fbpx

Ръчно изработени подаръци за 8 март от Сръчно

Ръчно изработени подаръци за 8 март – автентичен и сантиментален подарък за любимата жена!

С всяка изминала година изборът на подарък за 8 март става все по-труден. Вече сме подарявали какво ли не на любимата съпруга, на най-добрата майка и на жената, която винаги е до нас и ни подкрепя. С времето идеите ни се изчерпват и всичко, което ни хрумва, изглежда неподходящо, защото търсим по-впечатляващ и нестандартен подарък за 8 март…

В тази статия ще ви запознаем с няколко предложения за ръчно изработени подаръци за 8 март от Сръчно!

Защо да изберете подарък за 8 март от Сръчно?

В Сръчно ще откриете ръчно изработени подаръци за 8 март, направени от естествена кожа, които ще донесат много усмивки и положителни емоции на всяка жена за празника!

Освен усмивки, заедно с нашите ръчно изработени подаръци за 8 март, ще подарите и качество, което ще се запази във времето! Както вече споменахме, изделията ни се изработват от естествена кожа. Тя е изключително издръжлив, естествен материал, който върви ръка за ръка с много предимства. Много наши клиенти носят своите любими аксесоари с години и ни споделят, че изобщо не са се повредили или скъсали!

Предложения за подарък за 8 март

Дамски чанти с фолклорни мотиви

Жената сама по себе си е пазителка на родното, на корените и традициите. Тя заслужава тази нейна роля да бъде оценена. Можете да изненадате жената, която поддържа българския дух във вашето семейство, с подарък за 8 март – ръчно изработена дамска чанта с фолклорни мотиви.

Дамските чанти с фолклорни мотиви са колаборация между Сръчно и Artelie “KeT”. Фолклорният почерк върху ръчно изработените подаръци за 8 март от Сръчно оставя отпечатък за традициите. Artelie “KeT” бродират шевици върху нашите изделия, като всяка шевица носи свое собствено значение и дълбоко послание, извиращо от древните български поверия.

Бродираните шевици превръщат изделието от обикновен аксесоар в  уникален, зареден с история, традиция и смисъл, ръчно изработен подарък за 8 март!

Чанта с шевица “Детелини” – ръчно изработена от естествен велур, може да се носи на рамо;
Чанта с шевица “Дървото на живота” – бяла, изработена от естествен велур; подходяща за носене на рамо;
Чанта с шевица “Китки” – лилава, ръчно изработена от естествен велур;
Чанта с шевица „Елбетица“ – ръчно изработена от естествена кожа в маслинено зелен цвят. Може да се носи на рамо, закопчава се с две тик так копчета и има един джоб.
Чанта с шевица “Пъстра черга” – дамска чанта от естествен велур – ръчна изработка. Закопчава се с магнит.

Дамски чанти от естествена кожа

Дамската чанта е „подвижният сейф“ на всяка жена! Носят се безброй митове и легенди за това какво се крие вътре, затова никой не смее да пипне там!

Шегата настрана, дамската чанта е аксесоар, без който ежедневието е трудно. Всяка жена носи със себе си толкова много различни вещи, които няма къде другаде да побере.

Класика при дамите е класическата дамска чанта от естествена кожа в червен цвят –  никога не е излишна още една такава в колекцията! Затова в Сръчно смятаме, че сред първите от най-добрите идеи за ръчно изработени подаръци за 8 март е червената дамска чанта!

Чанта „Червено изкушение“ – в ярък червен цвят; ръчно изработена от естествена кожа
„Червена екзотика“ – в червен цвят и змийски принт; ръчно изработена от естествен велур
Чанта „Мак“ – стилна дамска чанта от естествена кожа
Чанта „Червена магия“ – чанта, подходяща за всеки ден; ръчно изработена от естествена кожа

Дамски колани от естествена кожа

Коланът е един от най-любимите, стилни, но и най-важни детайли от ежедневното или по-официалното облекло на жената. А от цвета му зависи доколко акцентът и вниманието биха паднали върху него.

Червеното е цветът на силата, енергията, решителността, смелостта. Той символизира също женствеността, красотата, но преди всичко… любовта! Затова най-подходящият цвят за коланите от естествена кожа, като подарък за 8 март, е червеният! Яркостта му определено не може да убегне на ничий поглед – впечатлява и грабва вниманието отдалеч!

Така че… щом коланът е червен, ще плените всички погледи!

Колан „Червено изкушение“ – в червен цвят, ръчна изработка от естествена кожа; подходящ да се носи с чанта „Червено изкушение“
Колан „Червена екзотика“ – в червено, ръчно изработен от естествен велур; подходящ да се добави с чанта „Червена екзотика“
Колан „Червена магия“ – в червен цвят, изработен от естествена кожа; чудесна комбинация с чанта “Червена магия“

Ваучер за подарък от Сръчно

Както добре знаем, някои жени са по-трудно предсказуеми от други и изборът на подаръци за 8 март граничи с невъзможното. Затова, ако не сте сигурни какво ще се хареса на жената, която искате да изненадате и зарадвате, можете да подарите ваучер за подарък от Сръчно!

Стойността на ваучера е по ваш избор! Ще го получите опакован в красив плик за писмо – автентичен и ръчно изрисуван във винтидж стил. Напълно  готов да бъде подарен и да зарадва най-любимата жена!

Сръчно ще ви помогне в избора на ръчно изработени подаръци за 8 март!

Майсторите на Сръчно ще Ви помогнат да направите най-добрия избор на ръчно изработени подаръци за 8 март, с които да зарадвате най-скъпите за вас жени!

В случай че изберете от готовите ни продукти, ще ги получите бързо и навреме за празника на жената! Ако искате да направим подаръка за 8 март още по-специален и сантиментален, като го персонализираме, свържете се с нас!

Вие все още нямате аксесоар от Сръчно? Не чакайте повече! Нашите чанти, портфейли, колани, гривни, ключодържатели и други аксесоари са уникални и се изработват в една единствена бройка. Бъдете индивидуални и различни!

Разгледайте нашите продукти в онлайн магазина ни! Последвайте страничката ни Сръчно, за да виждате първи най-новите ни творения!

Очакваме ви!

Майсторите на Сръчно

0
работилница Сръчно