fbpx

Символиката на подаръци от естествена кожа за специални поводи

Даването на подаръци винаги е било ценен начин за изразяване на любов и признателност. Когато поводът изисква нещо наистина специално, очарователните подаръци от естествена кожа са най-добрия избор. Те носят със себе си красиви послания, знаеш ли някои от тях?

Подаряването на изделия от кожа датира от векове, затова и естествена кожа е събрала в себе си разнообразни значения за някои от най-специалните поводи. А артистичността и стилът, които естествената кожа прибавя към моментите на празнуване, прави празниците още по-специални.

Подаръци от естествена кожа – част от вековна традиция

Подаръците от естествена кожа заемат специално място в света на традицията и символиката. Използването на кожата датира от древните цивилизации и на нея се е гледало като на материал с изключителна здравина и издръжливост. Подаряването на кожени предмети предава усещането за дълголетие и надеждата, че споделената връзка между подаряващия и получателя ще бъде толкова трайна, колкото и самият материал. Красиво, нали?

Е, нека преминем към някои специални поводи от живота на човек, при които да бъде подарен подарък с толкова красива символика определено си струва! Открий и кои са най-подходящите кожени подаръци за всеки повод.

Символиката на подаръци от естествената кожа за специални поводи

Подаръци от естествена кожа за ГОДИШНИНА

Годишнините са празник, в който двама души имат щастието да отпразнуват времето заедно и любовта помежду си.

Подаръците от естествена кожа често се разменят, за да символизират силата и издръжливостта на една връзка. Кожата, като естествен материал, узрява с благодат във времето, точно както и любовта, която се задълбочава и расте с всяка изминала година. Затова и подаръците от естествена кожа са най-добрият избор за подарък за годишнина.

А знаеш ли, че третата годишнина се нарича „кожена сватба“? Защо е наречена така и кои са най-специалните подаръци от естествена кожа, които можете да си подарите с твоя любим човек, открий в статията:  Подарък за трета годишнина от сватба (кожена сватба).

Подаръци от естествена кожа за СВАТБА

И тъй като отворихме темата за любовта – не може да пропуснем и един от най-специалните поводи, а именно сватбата! Този специален ден е идеалният повод за поднасяне на подарък от естествена кожа. Затова изобщо не се чуди какво да подариш, щом видиш следващата красива сватбена покана, а само помисли какво изделие от естествена кожа да избереш!

На добра поличба е и младоженците да си разменят подарък от естествена кожа, тъй като размяната на кожени предмети символизира обещанието за стабилно съвместно пътуване през целия им живот.

А най-оригиналните подаръци са: фотоалбум с кожени подвързии или елегантна книга за сватбен обет, обгърната с кожена подвързия. Естествената кожа може да бъде персонализирана с инициалите на влюбените, с датата на сватбения ден или с мило послание.

Тези подаръци ще пазят любими и красиви моменти от любовната история на младото семейство. И нещо повече – те ще се съхраняват в трайна обвивка, която няма да се развали с годините. А подаръкът ще дойде с пожелание връзката, която изковават влюбените, да е толкова трайна, колкото и естествената кожа.

Подаръци от естествена кожа за РОЖДЕН ДЕН

Подаръците от естествена кожа за рожден ден носят ценно послание към празнуващия. Подаряването на кожен подарък на този ден символизира твоето желание празнуващият да посрещне следващата година от живота си със сила и увереност. И да бъде здрав като кожата.

Стилен портфейл от естествена кожа или ръчно изработена кожена чанта могат да направят специалния ден на празнуващия още по-красив.

Подаръци от естествена кожа за ИМЕН ДЕН

Имените дни са важен празник, а някои празнуващи ги отбелязват точно както и рождените си дни. Подаряването на изделие от естествена кожа на имен ден на твой близък е начин да отпразнуваш неговото уникално име.

За повода най-подходящи са: персонализиран ключодържател от естествена кожа или персонализиран кожен калъф за документи.

Гравирането на името на празнуващия върху коженото изделие ще открои подаръка като внимателен и артистичен жест, който ще накара именика да се почувства още по-специален.

Подаръци от естествена кожа за ДИПЛОМИРАНЕ

Дипломирането бележи края на едно пътуване и началото на друго, доста по-вълнуващо. А подаръкът от естествена кожа е идеалният начин да оставиш ценно послание за новия етап на празнуващия.

Например, портфейлът от естествена кожа е отличен избор за подарък за този повод. От една страна той носи пожелание за богатство, просперитет и бъдещи професионални успехи. А от друга, кожата ще символизира и носи послание за стабилност и издръжливост през изпитанията на живота. Този ценен и смислен подарък обаче не се подарява празен! С него може да поднесеш и сума, която си приготвил за завършващия студент, или да поставиш поне някоя дребна монета.

Изделия от естествена кожа от Сръчно

Подаръците от естествена кожа са прекрасен избор, тъй като носят красив и смислен заряд. Освен това, те са специални и заради още нещо – носят артистичността и майсторството, вложени в създаването на тези вечни произведения на изкуството.

В работилницата на Сръчно, изделията от естествена кожа се извайват на ръка. А творчеството на майсторите създава изделията с неповторим и отличителен дизайн. В само един единствен брой!

Поръчки се изпълняват и според желанията на клиента, като той може да избере цвета и вида кожа, както и да сподели желанията си за дизайн и гравиране. Всичко това прави творенията, които излизат от работилница Сръчно, уникални и лични подаръци, които показват мисълта и грижата към празнуващия.

Фините детайли, ароматът на истинска кожа и любимата текстура допринасят за изживяването от получаването и подаряването на подарък от естествена кожа. В онлайн магазина на Сръчно можеш да откриеш идеалния подарък за твой близък и да отправиш ценно послание към него. Или се свържи с нас, за да го създадем за ТЕБ!

Заключение

Специалните подаръци от естествена кожа – идеалният избор за изразяване на твоите чувства и пожелания към твоите близки за най-специалните им поводи като сватба, годишнина, рожден ден, имен ден, дипломиране и други.

Подаръкът от естествена кожа съчетава у себе си изкуство, история и красива символика. Така че, следващият път, когато търсиш онзи перфектен подарък, помисли за значението на подаръците от естествена кожа и остави жеста си да говори вместо теб!

Последвай и страничката на Сръчно, където те очаква богато разнообразие от очарователни подаръци от естествена кожа с дълбок смисъл и послание!

Майсторите на Сръчно

0
аксесоари от естествена кожа 1Кюстендил