fbpx

Сръчно става част от семейството на Галерия 15

Хей, приятели, Сръчно вече е част от един вълнуващ и уникален свят – Галерия 15 – креативно място, което събира творчеството на талантливи български творци. Това не е просто сдружение от 15 творци, а семейство, в което всяко изделие носи част от сърцето и душата на своя автор.

И това не е обикновено събитие за нас, а сбъдната мечта! А когато една мечта се сбъдва, най-често бързаме да споделим радостта с приятелите и близките си, нали така? И в момента, точно като към приятели, се обръщаме към вас, за да ви допуснем близо до нашите щастливи моменти и да разкажем как започна всичко – скъпа история за нас, която тепърва чака да бъде продължена.

Потопете се в нашата история! Нека заедно да проследим как една мечта на Сръчно стана реалност и ни отведе в този уютен храм на изкуството.

Още една сбъдната мечта на Сръчно…

Една от мечтите на Сръчно се зароди веднага след запознанството с Галерия 15. Всичко започна миналата година, когато имахме възможността да бъдем част от Фермерски пазаръ – храни и занаяти в The Mall. Там, сред многото страхотни изложители, се запознахме с невероятните творци от Gallery 15. Те ни впечатлиха със сплотеност – изглеждаха като едно наистина задружно семейство от индивидуалисти с обща страст към изкуството.

Тайно си пожелахме и Сръчно да бъде част от този уникален екип, където вдъхновението е винаги на лице. Сега, точно година по-късно, тази мечта се превърна в реалност! Получихме обаждане от Галерия 15 с изненадващата новина, че има свободно място в техния творчески колектив. Този момент беше повод за безкрайна благодарност и радост, защото усещаме, че сме на правилен път и това е точното място! Галерия 15 не предоставя просто сцена за изкуството ни, а ни изпълва с обич, вдъхновение и ни дава безкрайна възможност за изразяване на нашата индивидуалност чрез творчество.

Много пъти сте ни питали къде още можете да откриете уникатите на Сръчно. Винаги работим усилено, за да подобрим качеството на нашите продукти и услуги. Имаме удоволствието да ви споделим, че сега хората в София могат на живо да видят и закупят нашите уникални изделия в Галерия 15, разположена в центъра на столицата – на ул. “Солунска” 26.

Последвайте страницата на Галерия 15 и се възползвайте от възможността да откриете творчеството на нашите талантливи колеги. Всеки от тях е уникален творец в своята сфера и заслужава да бъде подкрепен.

галерия 15

Галерия 15 – какво представлява?

Галерия 15 е не просто място, където творци се срещат… А семейство, което съчетава различни стилове и индивидуалности в едно хармонично цяло. Създадена през 2015 г., тя обединява 15 артисти и индивидуалисти, предлагайки уникални ръчно изработени продукти. Всеки от 15-те творци е уловен във вечния капан на творчеството, предоставяйки на клиентите разнообразие и индивидуален подход.

Изделията на творците не се дублират и така Галерия 15 се радва на богато разнообразие и пълнота – има за всеки по нещичко. Това е и точното място, ако търсите вълнуващ ръчно изработен подарък за какъвто и да е повод. 

Ето и някои категории уникати, които можете да откриете там:

  • Аксесоари – диадеми, фиби, шноли, колани
  • Бижута – обеци, колиета, пръстени, гривни, брошки
  • Декорации за дома
  • Детски играчки и кукли
  • Изделия от дърво
  • Керамика
  • Кожени изделия – чанти, раници, картодържатели, портфейли, колани, кожени гривни, монетници, калъфи
  • Художествен текстил

Всяко ръчно изработено изделие е запечатало частица от своя създател. И чака да се превърне в уникален и незабравим подарък и да оживее в ръцете на новия си притежател.

С магазин в центъра на София, на ул. “Солунска” 26, Галерия 15 предоставя възможност на посетителите да се потопят в света на изкуството и ръчната изработка. За тези, които обичат уникалното и креативното, това е идеалното място, което да посетите.

галерия 15 3
галерия 15 4
галерия 15 5

Кои изделия на Сръчно ще откриете в Галерия 15?

Сръчно излага своите най-хитови и обичани изделия в Галерия 15. Независимо дали сте жена или мъж, ще откриете нещо уникално за своя вкус. Изделията на Сръчно не само са функционални, но разказват история за стил и елегантност. Всички те са изработени ръчно и от естествена кожа.

Изделията ни се допълват и съчетават чудесно с тези на другите творци, предоставяйки на посетителите възможността за уникални комбинации и стилове.

Например, може да съчетавате нашите изделия от естествена кожа в комбинация с ръчно изрисувани дрехи, обеци и други аксесоари, предоставени от другите творци в Галерия 15. По този начин вие не просто комбинирате различни елементи на облеклото и аксесоарите – вие създавате истинско произведение на изкуството. Вашата индивидуалност се изразява чрез уникални и нестандартни комбинации, които привличат вниманието и подчертават вашия стил.

Обогатете гардероба си с уникални комбинации, които носят подписа на Сръчно и духа на Галерия 15. Ръчно изработените творения ще подчертаят вашия стил по невероятен начин и ще ви позволяват да се насладите на всеки дребен детайл от този свят на изкуството.

Заключение

За всички ценители на ръчната изработка в София, посещението на Галерия 15 на ул. “Солунска” 26 става задължително. С Галерия 15, светът на изкуството и ръчната изработка на Сръчно вече е още по-достъпен и едновременно по-вълнуващ.

Там можете да се докоснете и насладите на живо на уникалните творения на Сръчно и те да бъдат закупени на място. На това специално местенце, изкуството и индивидуалността се преплитат в хармония. А разнообразието от продукти и талантите на творците създават обстановка, в която усещаш дъха на уникалното и креативното

Съвсем скоро, Галерия 15 ще предложи и онлайн магазин, където всеки ще може лесно и бързо да открие перфектния подарък за себе си или за любим човек, без значение къде се намира.

Последвайте страничката на Галерия 15, където ще можете да се потопите в света на уникални ръчно изработени творения и да следите най-актуалните изделия на Сръчно, които са част от нашия общ творчески кът.

Разбира се, не забравяйте да последвате страничката на Сръчно, за да виждате първи най-новите ни творения!

Майсторите на Сръчно

Top of Form

0
подарък за Свети Валентин 1подарък за 8 март 1