fbpx

ТОП 5 модели чанти за лятото

Задължително е всяка себеуважаваща се жена да има подходящи дамски чанти за лятото. За онова време от годината, в което всичко става някак по-ярко, по-цветно и по-магично… Но за да се впишем перфектно в цялата палитра от цветове и емоции през лятото, то трябва да обърнем внимание дори и на най-малкия детайл от нашата визия.

Всяка дамска чанта допринася за изграждането на стилен и интересен имидж. Ето защо, ние, от Сръчно, ти предлагаме толкова различни и уникални модели, измежду които можеш да избираш.

Уникални дамски чанти от Сръчно

Ще се съгласиш ли с нас, ако кажем, че често се случва да бъдем пленени не от даден модел дамска чанта, а по-скоро от нейния производител? Това е така, защото марката всъщност говори много за своите продукти. Тя разказва история, която лесно може да бъде открита дори в шевовете на своите произведения. А различните характеристики, дизайни и използвани материали са само част от нещата, които открояват дадена марка от друга.

Но по какво всъщност уникалните дамски чанти на Сръчно се различават от всички останали? Нека ти разкажем…

Ние влагаме сърце и душа в производството на нашите кожени изделия. Защото знаем колко важно е за една дама какъв стил и класа разкрива нейната дамска чанта.

Ето защо, в Сръчно ще откриеш изобилие от красиви и висококачествени дамски чанти от естествена кожа. Елегантни и стилни! Такива, които без думи издават статуса на собственика си… И не, не става въпрос за бляскав лукс и натрапчива помпозност. В Сръчно няма да откриеш тези неща. Но за сметка на това, тук може да намериш своята идентичност. Скритите емоции в душата си, които така деликатно са имплементирани в нашите кожени изделия.

А в случай, че не разпознаваш себе си, в която и да е дамска чанта от вълшебния свят на Сръчно, не се притеснявай. Може би тя все още живее в мечтите ти и чака да ѝ осигуриш удобен момент, в който да се превърне в реалност.

Сподели с нас модела и цветовете, а златните ръце на майстор Искра сякаш с магическа пръчица ще създадат точно това, от което имаш нужда. Независимо дали става въпрос за елегантна, ежедневна, малка, голяма или цветна чанта за лятото.     

ТОП 5 модели чанти за лятото

Знаем, че почитателите на кожени изделия предпочитат аксесоари от естествена кожа дори и в горещите летни дни. Ето защо, днес ще ти разкрием ТОП 5 модели чанти за лятото, сред които да избереш и най-подходящата за теб и твоя стил.

Малки дамски чанти за през рамо

Тези модели са изключително подходящи за чанти за лятото, заради компактния си размер и очарованието, което въплъщават в себе си.

А конкретното предложение за елегантна дамска чанта за лятото, която може да метнеш през рамо и въобще да забравиш за нея, е чантата, позната в приказния свят на Сръчно като „Морско вълнение“.

Изработена изцяло от естествена кожа, с цветове, напомнящи за морския бриз и безкрайната синева.

Но в случай че копнееш за по-искрящи нотки, то същия модел може да откриеш при нас в цикламено или червено. А защо да не заложиш и на класическото черно, което идеално би се вписало с вечерната ти визия за някой коктейл на плажа…

Чанти тип торба

И въпреки очарованието си, което излъчва летният сезон, той крие и някои опасности, за които би било добре да сме предварително подготвени.

Големите дамски чанти са идеален избор, ако искаш да вземеш със себе си връхна дреха, чадър, някой друг обемен предмет или безброй малки, но изключително важни за теб неща.

Нашето предложение за дамска чанта тип торба за лятото се нарича чанта „Игрев“.

Тази чанта е ръчно изработена от естествен шегрен, в портокалово-оранжев цвят, напомняща за цветовете на жаркото слънце през лятото.

Клъч чанти за лятото

В случай че си авантюристична натура и имаш нужда само от няколко неща през лятото, то предлагаме да заложиш на малките дамски чанти тип клъч.

Ще се изненадаш ли, ако ти споделим, че тази чанта носи наименованието „Дъга“? Не, нали?!

Но нека ти зададем друг въпрос: Когато видиш нещо толкова цветно и ярко, не ти ли напомня за лятото? Тогава, когато сме по-предразположени да се отдадем на приключения, които биха предизвикали именно такава палитра от емоции в душата ни…

Нестандартни дамски чанти

Искаш да изпъкнеш или просто да подчертаеш нестандартната си визия и излъчване, което всъщност олицетворява и твоя характер? Имаме нещо специално за теб!

Чанта „Оранжево изкушение“ е направена от естествена кожа със змийски принт. Изключително лека и елегантна, и всъщност, като се замислим, подходяща не само за през лятото! Нестандартен избор, който със сигурност няма да остане незабелязан, където и да отидеш.

Текстилни чанти за плаж

Една дама трябва да бъде стилна и открояваща се по всяко време. Изключение не правят и моментите, в които сме решили да се потопим в магията на горещите летни дни, близо до синьо-белите вълни и нежните песъчинки на плажа. Но дори и тогава имаме нужда от подходяща чанта.

Ето защо, ние, от Сръчно, сме помислили и за това! В нашия вълшебен кожен свят ще откриеш изобилие от текстилни дамски чанти. Цветни, черно-бели, със запомнящи се мотиви и закачливо детски препратки.

Тази голяма брезентова чанта с апликация Мики Маус е само едно от бижутата ни, подходящи за горещите летни дни. Изключително удобна, тя може да бъде използвана както за плаж, така и за йога или пилатес.

Разгледай и останалите ни предложения текстилни дамски чанти. Може би някъде там ще намериш точно това, от което имаш нужда…

Чантата е като любовта! Понякога с години я търсиш, а друг път е достатъчно само веднъж да я зърнеш…

Затвори очи и си представи идеалната чанта за лятото. Как изглежда? В какви цветове е? С колко разделения е? От каква материя е?

А сега разгледай предложенията ни в нашия онлайн магазин и в случай, че нито едно от тях не ти намигне закачливо, то свържи се с нас и ни разкажи за твоята мечтана дамска чанта. Да, ще отнеме малко време, за да я създадем, но тя със сигурност ще си заслужава!

Последвай страничката на Сръчно, за да си по-близо до всичко изящно и красиво!

Майсторите на Сръчно

0
подарък за детеинтересни места около Кюстендил