fbpx

Творчески тиймбилдинг в работилница Сръчно

Тиймбилдинг в работилница Сръчно е точно това, от което твоят екип има нужда, за да бъде по-зареден за работа и сплотен за по-добри екипни резултати!

В своята същност това е и целта на тиймбилдинга – да постави служителите на една компания в неформална обстановка, която да донесе много позитиви. Част от желаните резултати, които фирмите си поставят, са: да се подобрят отношенията между колегите, да се забавляват служителите, да се разтоварят и мотивират, да се чувстват по-добре на своето работно място.

При нас определено тези резултати могат да се превърнат в реалност! Точно затова, от Сръчно, сме щастливи да бъдем част от корпоративни събития и да допринасяме за целите на различни компании и доброто прекарване на техните служители!  

Творчески тиймбилдинг в работилница Сръчно

Занаятчийска работилница Сръчно се намира в непосредствена близост до гр. Кюстендил. В това творческо местенце се раждат изделия от естествена кожа, от дърво и бижутата от мъниста. Направено е с много любов по автентичен начин, така че да носи спомена за миналото. Обстановката вдъхновява и предразполага към творчество всеки, който се докосне до нея.

Нашата тиймбилдинг работилница преминава по особено вълнуващ начин. Майсторите от Сръчно запознават гостите със своя труд, занаяти, разказват любопитни факти и показват много тънкости. Всеки ценител на българските традиции, история и занаяти ще остане особено впечатлен. Присъстващите могат да задават и въпроси, за да се получи беседа и да научат още повече интересна информация!

След това идва ред и на творческата част, която дава началото на истинска веселба и низ от прекрасни емоции. Обикновено при нас се изработват три модела портфейли от естествена кожа. По време на изработката, всички ръце са впрегнати в работа, за да създадат свое уникално изделие. Ценната помощ и напътствия на домакините от Сръчно са насреща, за да може резултатът да е наистина удовлетворяващ и изделието да намери истинско приложение в ежедневието на своя създател.

За кого е подходящ този вид тиймбилдинг?

Работилницата ни е с широко отворени врати за… ВСЕКИ.

Майсторите на Сръчно са домакини на много събития и важни поводи, като рождени дни, детски работилници, тиймбилдинги и др. Това ни показва, че нашата дейност успява да развълнува съвсем различни хора и въвлича всеки в творческия процес.

Неща като: години, пол, позиция във фирмата, дали някога си се докосвал до нашите занаяти и знаеш нещо за тях – нямат никакво значение!

Едно е сигурно – за нашия нестандартен тиймбилдинг ограничения няма, точно както няма и граници за въображението и уменията на хората! Често пъти сами не осъзнаваме на какво сме способни. Ние само ще ви го напомним!

За кои фирми е подходящо?

Ако вие сте компания, чиято работа се състои в предимно физическа дейност, то нашият тиймбилдинг със занаяти е точно за вас! Тялото ви ще почине, ще се разтоварите, ще успеете да видите самите вас и останалите от екипа в съвсем различна светлина.

Ако пък вие сте фирма, чиято дейност се състои в работа в офис пред компютър, то работилница Сръчно също е точният избор за вас! Ще ви даде възможност да се пренесете в съвсем друга обстановка, да помислите извън рамката. Ще внесе разнообразие от рутинното ежедневие и ще почувствате тиймбилдинга като свежа глътка въздух за ума ви!

При по-големи фирми с повече хора може да организираме няколко работилници в няколко поредни творчески дни! Тези дни могат да се запълнят и от допълнителна програма с игри, казуси и забавления за екипа! Наоколо също има ценни и красиви неща, които заслужават да бъдат видени!


В голяма близост до нас се разполага и хотел Тихият кът, където може да отседнете.

Защо да изберете точно творчески тиймбилдинг в работилница Сръчно за следващото си корпоративно събитие?

Сближаване на екипа

Когато всички части от един механизъм работят и са се напаснали добре една с друга, то цялостната работата спори! Точно затова започваме с един от най-важните резултати от добрия тиймбилдинг – сближаването на екипа.

По време на нашия творчески тиймбилдинг, няма и спомен от напрегнатото ежедневие и стресовите ситуации, които често присъстват на работа. Много наши гости споделят, че прекрачвайки прага на нашето местенце, те все едно се озовават е един нов свят, различен и спокоен… Всичко това дава възможност на служителите да се опознаят в една друга светлина, да затвърдят добри отношения и да се насладят на споделени моменти.

Разгръщане на въображението

Изкуството не познава граници, то ни позволява пълна свобода и така дава ход на нашето въображение. То ни прави по-продуктивни и на работа. Например, в критични ситуации, ни помага бързо да намерим решения и изход. Разгръщането на въображението е важно и за хора, които работят креативна работа и е нужно често да измислят нови и нови неща.


Досег до българските традиции и занаяти

Да помним българските традиции и занаяти е начинът да ги поддържаме живи. Служителите ще обогатят своите знания и умения. Без значение дали те са българи, или пък чужденци, магията на занаята ще заживее в сърцата им.

Нестандартно корпоративно събитие

Свикнали сте да се откроявате и вашият тиймбилдинг не искате да прави изключение? Чудесно, защото при нас ще намерите доста нестандартен вариант за провеждането му! Напишете своята различна история с добри практики, които почти никоя друга компания не е правила досега!


Автентична атмосфера

Вече не е нужно да се чудите коя зала да запазите за своето събитие, тъй като мястото е от нас. Автентичната ни атмосфера ще допринесе за доволните и заредени служители!


Заключение

Тиймбилдинг в работилница Сръчно е магично преживяване, което ще дари твоя екип с прекрасни емоции и спомени. Всеки човек от вашия тийм ще си тръгне обогатен, зареден с нови сили и по-сплотен с останалите! А, да!!… И с авторски портфейл, който е изработил съвсем сам! За да може на следващия работен обяд, всеки да извади своето лично изработено портмоне, което му служи вярно и използва с гордост…

Подарете на своя екип един различен тиймбилдинг! Ако ти си HR или мениджър на компания и ти предстои организиране на тийм билдинг, свържи се с нас, за да обсъдим възможностите, целите и желанията, които твоята компания си поставя! Ние сме насреща да ти помогнем да реализираш своите тийм билдинг идеи и да постигнеш наистина добри резултати!

Последвайте страничката на Сръчно и бъди по-близо до магията на занаятите!

Майсторите на Сръчно

0
детска занаятчийска работилница