fbpx

Ваучер за подарък от Сръчно – подари нещо различно и сантиментално

Ваучер за подарък от Сръчно в ретро стил, с надписано специално послание, поставен в ръчно изрисуван плик със състарен ефект и залепени пощенски марки – напомня ли ти на времето, когато беше още дете?

Да изненадаш истински някого често е трудна задача – особено когато е с по-особен вкус или има всичко, от което се нуждае. Какво да му вземеш…? Персонализирано ли да бъде…? Ами цветът…? Дали ще му/ѝ хареса…? И най-трудният въпрос – как да поднесеш наистина незабравим подарък?

Когато не знаеш какво да избереш, но искаш да направиш запомнящ се и уникален подарък на любим човек – най-доброто решение е ваучер за подарък от Сръчно!

Защо нашият ваучер за подарък е различен и специален?

Вдъхновението

Създадохме нашите подаръчни ваучери, вдъхновени от магнетичния полъх на миналото. От онова вълнуващо време, когато единственият начин да се свържем един с друг и да разменим спомени, вести и радости, беше с писмо по пощата… Когато изливахме най-искрените си мисли и чувства на белия лист или си изпращахме поздравителни картички, които ръчно надписвахме и старателно изрисувахме… А след това им лепяхме красиви марки и бързо тичахме към пощата, за да ги изпратим. Очаквахме с нетърпение да получим отговор… Стояхме скрити зад пердето на мъничкия прозорец на старата къща, тайничко надничайки да видим дали идва пощальонът с колелото, за да отворим вратата, още преди да е почукал…

С леко носталгичен поглед и широка усмивка, решихме да създадем един по-различен ваучер с послание. Специално подбрахме по-дебела хартия, за да напомня нашият ваучер на пощенските картички от едно време и за да бъде по-здрав и устойчив във времето. А кремавият цвят и състареният ефект на ваучера създават усещането, че е пропътувал стотици километри с влака, докато получателят му го чака трепетно.

Сантиментално послание

Всеки ваучер за подарък запечатва в себе си сантиментално послание, изписано на гърба му. За нас, от Сръчно, личното отношение е на първо място и вярваме, че най-хубави са подаръците, поднесени с любов и внимание. Затова нашият ваучер за подарък не е просто парче хартия, което после да захвърлите настрани. Той е картичка със специално пожелание към получателя, която може да бъде препрочетена по всяко време, без да загуби силата си. И всеки следващ път, това послание ще предизвиква искрена усмивка и умиление в душата на вашия любим човек. Ще го кара да се чувства специален… И ще го потопи във вълшебството на занаятчийската работилница, магията на ръчното творчество, мистерията на българските традиции и любовта към изкуството.

Ръчно изрисувани пликове

Обичаме да изпипваме и най-малкия детайл в нашите уникалния изделия и съвсем естествено пренесохме това и в опаковането на ваучерите за подарък. Все пак, без също толкова автентична опаковка, не биха били напълно завършени.

Нашите приятели от Brandotopia посветиха няколко нощи на ръчното изрисуване на пликовете за подаръчните ваучери. Така те се превърнаха в още по-специален и автентичен подарък, който носи усещането за приятна носталгия към невинните детски години и безгрижното минало. Дизайнът им отново носи в себе си състарен ефект, сякаш пликовете са пропътували целия свят, за да стигнат до човека, за когото за предназначени, и да стоплят сърцето му.

Ваучер, който да запазиш за спомен

Преди всичко, сътворихме нашия подаръчен ваучер като истинска пощенска картичка или сантиментално писмо, за да може получателят да го запази като красив и мил спомен. Може да го постави на секцията, на рафта и да хвърля по един носталгичен поглед със замечтана усмивка всеки ден, или да го приберe в дървената кутия при останалите картички от минали години, които тайничко препрочита от време на време.

За какво важи нашият ваучер за подарък?

Ваучерът за подарък от Сръчно важи за всички налични ръчно изработени уникати в нашия онлайн магазин:

Ваучерът за подарък не важи единствено за продуктите, които се създават по поръчка на клиента, защото те са специални, специфични и изработката им зависи от много фактори.

За кого е подходящ нашият ваучер?

Нашият ваучер за подарък е подходящ за всички ценители на ръчната изработка и на автентичното, което в последно време става далечно за нас в свят, пълен с безкрайно изобилие от възможности и концентриран над количеството, вместо над качеството…

Ваучерът за подарък от Сръчно е специално създаден за онези, които усещат истинска любов към изкуството, преплетено с българските традиции.

Можеш да изненадаш любимите жени в живота си – майка, баба, леля, съпруга, сестра или просто приятелка. Мъжът, на когото си истински признателен/на – баща, дядо, чичо, брат, приятел… А какъв ще бъде поводът няма значение – рожден ден, имен ден, юбилей, а защо не и без причина?

Повече можеш да прочетеш в блог статията Направете идеален подарък за любим човек – ръчно изработен от Сръчно.

Поръчай ваучер за подарък – зарадвай скъп за теб човек с нещо вълнуващо, сантиментално, автентично!

Ние, майсторите на Сръчно, ще ти помогнем!

В случай че искаш да изненадаш човека отсреща с персонализирана изненада – виж блог статията ни Персонализирани подаръци от естествена кожа.

А ако и ти все още си нямаш аксесоар от Сръчно, разгледай нашите продукти в онлайн магазина ни – чанти, портфейли, колани, гривни, ключодържатели и други аксесоари, ръчно изработени от естествена кожа! Всички те са уникални и се изработват в една единствена бройка. Бъди индивидуален и различен!

Последвай страничката ни Сръчно, за да виждаш първи най-новите ни творения!

Очакваме те!

Майсторите на Сръчно

0
подарък за 1 юни