fbpx

Създадено от

майсторски ръце и златно сърце

Историята на Сръчно

За да се роди Сръчно, ни бяха нужни около 5 години. През това време работехме като занаятчии – всеки поотделно. Тези години бяха години на много опит и упорит труд. В един момент осъзнахме, че за нас занаятът не е просто работа, с която да изкарваме прехраната си, а е нещо много повече! Това е нашият живот! Така в началото на септември 2017 г. се появи Сръчно – създадено за вас от майсторски ръце и златно сърце!
Кои са Майсторите на Сръчно? Майстор Антон е завършил Дърводелски техникум и до днес се занимава с дърводелство, а 2 години е бил и крояч на обувки. Майстор Искра вече над 20 години е в производството на кожени изделия и има богат опит. Двамата заедно работим като майстори от 10 години, а покрай нас, Маги започна да прави гривни и други ръчно изработени аксесоари.

Майсторите на Сръчно

Майстор Искра

„Харесва ми да създавам изделия от естествена кожа – чанти, клъчове, порфейли, колани и други нестандартни и уникални кожени изделия, които клиентите ни мечтаят да имат.
Толкова обичам да творя, че не бих могла да си представя да правя нещо друго… Харесвам творческият хаос. Влагам цялото си сърце и всичко, което създавам, носи свой собствен стил. Моята тайна за уникален продукт е добавянето на капка любов!“

Майстор Антон

„Моето призвание обединява реставриране, претапициране на стари мебели и създаване на автентично обзавеждане за целия дом.
Едно от най-важните неща за мен е организацията на работното пространство – всичко има своето място. За да проектирам, се нуждая единствено от молив и лист. Понякога имам ясна идея в съзнанието си, а друг път се пускам по течението и оставям въображението ми да експериментира.“

Маги

Маги е най-малкият член на екипа на „Сръчно“ и продължава творческия занаят на родителите си. Тя обича да прави модерни ръчно изработени бижута от мъниста и да създава свежи и интересни цветни комбинации. Друга нейна страст е рисуването и развива уменията си с уроци в школата на Новите Майстори в гр. Кюстендил. Освен това, Маги има собствен дизайн, запечатан върху детски и дамски тениски, канчета и бутилки, които можете да закупите. Всички нейни изделия са с кауза!

ПАРТНЬОРИ

Владислав Чанев – фотограф

Човекът зад обектива, заснел красивата и автентична атмосфера в приказната работилница на Сръчно.

Дигитална агенция “Брандотопия”

Партньор на Сръчно за изработка на сайта и онлайн магазина, както и за поддръжка на онлайн присъствието на бранда.

Росен Христов и Georgi Georgiev Photography

Хората зад обектива, заснели продуктите на Сръчно, запазвайки техния автентичен облик.