fbpx

Създадено от

майсторски ръце и златно сърце

Кои сме ние?

Открийте същността на истинското майсторство в „Сръчно“.

Сгушена в полите на Осоговската планина, нашата работилница е убежище за ценителите на естествената кожа и дървото, които търсят качество и уникален ,автентичен, авторски дизайн. Ние сме запалени да създаваме продукти, които безпроблемно съчетават вечния стил с модерната функционалност. Вярваме, че красотата се крие в детайлите и вниманието към природата.

С дълбоко вкоренен ангажимент за запазване на вечната традиция на ръчната изработка в „Сръчно“ ние влагаме сърцето и душата си във всеки шев, всяка кройка, всеки детайл , което води до колекция, разказваща история, въплъщавайки богато занаятчийско наследство.

Нашата мисия е да създаваме не просто продукти, а верни спътници на ежедневието ви, готови да изразят вашата индивидуалност и стил.

Имайки предвид значението на екологията и опазването на нашата планета, използваме естествени и рециклируеми материали. Предлагаме множество функционални и пестящи ресурси решения на нашите клиенти, а производствените ни процеси са напълно природосъобразни.

С нас ще откриете не просто продукти, а истински преживявания, които ви вълнуват и вдъхновяват.

Посетете нашата семейна работилница, за да ви покажем как занаята може да промени ежедневието ви и да ви направи по-щастливи. Започнете своето пътешествие с нас и се насладете на уникалността на ръчната изработка и близостта с природата.

Историята на Сръчно

За да се роди Сръчно, ни бяха нужни около 5 години. През това време работехме като занаятчии – всеки поотделно. Тези години бяха години на много опит и упорит труд. В един момент осъзнахме, че за нас занаятът не е просто работа, с която да изкарваме прехраната си, а е нещо много повече! Това е нашият живот! Така в началото на септември 2017 г. се появи Сръчно – създадено за вас от майсторски ръце и златно сърце!

Кои са Майсторите на Сръчно? Майстор Антон е завършил Дърводелски техникум и до днес се занимава с дърводелство, а 2 години е бил и крояч на обувки. Майстор Искра вече над 20 години е в производството на кожени изделия и има богат опит. Двамата заедно работим като майстори от 10 години, а покрай нас, Маги започна да прави гривни и други ръчно изработени аксесоари.

Повече за нашата дейност, мисия и история можете да прочетете тук.

Майсторите на Сръчно

Майстор Искра

„Харесва ми да създавам изделия от естествена кожа – чанти, клъчове, порфейли, колани и други нестандартни и уникални кожени изделия, които клиентите ни мечтаят да имат.
Толкова обичам да творя, че не бих могла да си представя да правя нещо друго… Харесвам творческият хаос. Влагам цялото си сърце и всичко, което създавам, носи свой собствен стил. Моята тайна за уникален продукт е добавянето на капка любов!“

Майстор Антон

“Аз съм майстор дърводелец, който обича да вдъхва нов живот на стари вещи и мебели. В моята работилница, всяко парче дърво става уникат, а за проектите ползвам молив и въображение.
Освен реставриране и изработване на мебели по поръчка, създавам автентични предмети, в който сливам минало и бъдеще. С уникалните ми изделия като закачалки, нощни лампи, стенни часовници, вашият дом ще бъде пълен с автентичност и красота от естествени материали.“

Маги

Маги е най-малкият член на екипа на „Сръчно“ и продължава творческия занаят на родителите си. Тя обича да прави модерни ръчно изработени бижута от мъниста и да създава свежи и интересни цветни комбинации. Друга нейна страст е рисуването и развива уменията си с уроци в школата на Новите Майстори в гр. Кюстендил. Освен това, Маги има собствен дизайн, запечатан върху детски, дамски и мъжки тениски,текстилни торби, канчета и бутилки, които можете да закупите. Всички нейни изделия са с кауза!

ПАРТНЬОРИ

Владислав Чанев – фотограф

Човекът зад обектива, заснел красивата и автентична атмосфера в приказната работилница на Сръчно.

Дигитална агенция “Брандотопия”

Партньор на Сръчно за изработка на сайта и онлайн магазина, както и за поддръжка на онлайн присъствието на бранда.

Росен Христов и Georgi Georgiev Photography

Хората зад обектива, заснели продуктите на Сръчно, запазвайки техния автентичен облик.
0