fbpx

Мъжки портфейли от естествена кожа и магията, която се крие зад шевовете им

Мъжки портфейли от естествена кожа са чудесен избор за подарък, подходящ за всеки повод. Чрез тях ще накарате любимия мъж или баща да се почувства наистина специален!

Създадени по уникален и автентичен начин, изцяло ръчно изработени с любов към всеки малък детайл, мъжките ни портфейли от естествена кожа ще ви пленят с две неща – функционалност и външен вид!

Поглед към нашите мъжки портфейли от естествена кожа, ръчно изработени в работилницата на Сръчно

Нашите мъжки портфейли от естествена кожа са подходящи за всеки мъж, независимо от неговия стил. Ръчно изработваме изделията си в различни форми, цветове и с различен брой разпределения за монети и банкноти, така че да подчертават класата на мъжа.

Изработваме мъжки кожени портмонета с или без отделения за монети

Всички наши модели мъжки портмонета са създадени с отделение за съхранение на ценните книжа. Водени от предпочитанията на клиентите ни, създаваме портмонета с или без отделения за монети.

С копче или без – как се затварят нашите мъжки портфейли?

За някои мъже сигурността е на първо място. Затова изработваме мъжки портмонета с възможност за закопчаване с копче и такива, при които се стремим дизайнът да е по-изчистен – съответно премахваме всичко, което придава релеф върху портфейла.

Нашите портфейли от естествена кожа са с различен брой отделения за карти и документи – от 1-2 до цели 6

Сръчните ни мъжки портфейли от естествена кожа се изработват с различен брой отделения за карти и документи, според нуждите на клиентите ни, така че да са подходящи във всяка една ситуация и във всеки един момент.

Когато се отдавате на хобитата си – като риболов, футболен мач или тренировки, може би няма да са ви необходими всички кредитни и дебитни карти, нито билети и международни паспорти, а ще вземете най-ценното, което в повечето случаи са банкноти и монети. Защо тогава са ви хиляди отделения?

Изработваме и мъжки портфейли от естествена кожа с до шест отделения за банкноти, монети и карти, подходящи за семейни мъже. Особено при пътуване, когато е необходимо, освен своите документи, мъжът да съхранява билети, паспорти и други лични документи.

За ценителите на класиката, предлагаме Автентичен мъжки портфейл

Напълно подходящ в почти всяка социална или бизнес среда, този мъжки портфейл от естествена кожа се превръща в най-добрия приятел на притежателя си, съхранявайки ежедневно най-ценните вещи. Портфейлът е създаден с 3 слота, с възможност да побере до 9 броя карти, джоб за монети и джоб за банкноти.

С полъх от миналото създадохме Портмоне – прототип

Този мъжки портфейл създадохме с изключителна любов и признателност, вдъхновени от миналото и стожерът на семейството ни – нашия дядо. Запазихме дизайна, за да напомня на отминалите времена, в които класата на един джентълмен се определяла от дребни на вид неща, но с голяма стойност… Като отношение, уважение, дума, която си тежи на мястото, и представителен, хубав мъжки портфейл. За да бъде по-практичен и функционален дизайнът, добавихме две отделения за монети и банкноти и още едно за карти, което може да побере минимум 8 броя.

Най-новото ни бижу е малък мъжки портфейл, подходящ за ежедневна употреба

Последното ни попълнение е създадено с цел да бъде преди всичко функционално. Изчистен дизайн с едно отделение за банкноти, едно за монети и едно допълнително джобче, в което може да съхраните всяка малка ценна вещ с огромно значение за вас. 

 

Изработваме нашите мъжки портмонета с възможност за персонализирано изживяване

Подарявайки ръчно изработен персонализиран подарък, автоматично си гарантирате силно впечатление и поне две усмивки – вашата и на човека отсреща. А какво по-хубаво от това да подариш нещо, създадено специално за любимия човек? С неговите инициали, със специално пожелание или рисунка. Нещо, което съществува само в един единствен екземпляр, както си и ти самият – неповторим и уникален!

Каква е магията, която се крие зад шевовете на нашите мъжки портфейли от естествена кожа?

Създаването на един мъжки портфейл от естествена кожа е дълъг, интересен и творчески процес. Магията, която се крие зад ръчната изработка на един кожен мъжки портфейл, се състои в няколко стъпки:

  • Избор на кожа

Първият етап е избора на кожа. Имаме голямо разнообразие – от гладка лицева, през велур и набук, до добре познатата, излъчваща неповторим лукс и елегантност – лачена кожа. Ако държите вашият персонализиран подарък да е изпипан и до най-малкия детайл, може да се запознаете с предлаганите от нас Видове естествена кожа за чанти и други аксесоари и да изберете тази, която ще е най-подходяща и предпочитана от вас или от човека, когото искате да изненадате.

  • Проектиране

След като изберем подходяща кожа, проектираме дизайна на нашето мъжко портмоне върху картон, така че, при необходимост, да можем да коригираме размера и формата.

  • Кроене

Сигурни в предварително моделирания ни „проект“, кроим необходимите парченца кожа, за да създадем един единствен екземпляр мъжки портфейл, който да се превърне в повод за нечия гордост и персонализирано изживяване.

По същия начин кроим и сглобяваме парченцата кожа, необходими за отделенията, предназначени за монети и карти.

  • Лепене

Залепваме отделните части една към друга с помощта на силно лепило, няколко пъти, понеже кожата е изключително абсорбираща, след което оставяме нашето произведение на изкуството известно време, за да изсъхне.

  • Шиене

Имаме идея за дизайн и разкроени парченца кожа, на пръв поглед съвсем обикновени – всичко, което ни е нужно, за да може вдъхновението ни да задвижи оборотите на шевната машина! Това е любимата ни част, защото именно на този етап от изработката се влага най-голямо старание и внимание към детайла! Тук се случва магията – така създаваме нашите уникални изделия!

  • Финални щрихи

Последната щриха, която слагаме на едно кожено портмоне, е копчето. Чрез помощта на чука и наковалнята, завършваме магията на нашите ръчно изработени мъжки портфейли от естествена кожа.

Предимствата на нашите мъжки портфейли

Изработваме всеки един мъжки портфейл с внимание към най-малкия детайл. Това, което отличава нашите кожени изделия ръчна изработка са:

  • Издръжливостта – създаваме всеки един детайл от естествена кожа, която устоява във времето и запазва външния си вид непокътнат години наред, дори при ежедневна употреба.
  • Дизайна – всеки наш модел мъжки портфейл е предварително проектиран, така че да е подходящ за всеки повод и за всеки мъж.
  • Функционалността – какво е една красива обвивка, без реално да има някаква полза от нея? Големи, средни, малки, с малко или много отделения, всички наши мъжки портмонета са в състояние да помогнат на притежателя си да организира хаоса от лични документи, карти и визитки и да запази всяка ценна вещ близо до себе си. 

Нашите мъжки портмонета от естествена кожа придават стойностен и индивидуален стил! Те са олицетворението на един истински джентълмен. Такъв, който излъчва сила, издръжливост и сигурност само при появата си, а добрият външен вид е бонус!

Идеален подарък с повод или без, чрез който ще зарадвате любим мъж или баща

За тези от вас, които си търсят повод да зарадват любимия мъж, напомняме, че наближава Световният ден на Бащата, който традиционно се отбелязва на 19 Юни. Зарадвайте стойностните мъже до вас с нещо уникално, автентично и неповторимо. Накарайте ги да се почувстват специални – точно такива, каквито са за вас. Разгледайте всички наши Мъжки портфейли от естествена кожа.

Какъв по-хубав подарък от мъжко портмоне или комплект мъжки колан и портфейл от естествена кожа, ръчна изработка, с възможност за персонализирано изживяване.

Подарявайте всяко нещо със сърце, пълно с любов, и душа, пълна с благодарност! Добавете име, инициали, рисунка или надпис с някои от най-силните думи, способни да разчувстват всяко едно бащино сърце, като „Обичам те, татко!“. Оставете спомен за цял живот!

А ако търсите и стилен подарък за любима жена или приятелка, вижте повече за нашите Дамски портфейли от естествена кожа!

Последвайте страничката ни Сръчно, за да сте сигурни, че няма да изпуснете нещо автентично и уникално, което би било повод за нечия усмивка!

Очакваме Ви!

Майсторите на Сръчно

0
дамски портфейли от естествена кожадамски чанти от Сръчно