fbpx

Подарък за дете за 1 юни Ден на детето | Сръчно

Довери се на въображението с изделията на Маги

Задачата да изберем подарък за дете не винаги е толкова лесна, колкото изглежда, особено преди най-любимия детски празник на 1 юни – Ден на детето. Без значение дали искаме да зарадваме своя малчуган или детето на близки наши роднини и приятели, често си задаваме въпроса „Нещо практично или нещо модерно да купя?“. Колебанието идва от това, че малчуганите обикновено се радват най-много на играчки и джунджурии по последните тенденции, но пък ние, като възрастни, мислим по-практично и ни се иска подаръкът ни да бъде полезен и да се използва по-дълго време.

Ето защо, ние от Сръчно, решихме да улесним вашия избор, като ви споделим, че можете да изберете подарък за дете, който е едновременно практичен и модерен. И не само – подарък, който същевременно е ръчно изработен и с кауза. Как ви звучи?

Нека ви запознаем отблизо с „Довери се на въображението“ – авторската колекция на най-малката майсторка на Сръчно, Маги!

Маги и „Довери се на въображението!“

Маги създава красиви цветни бижута от мъниста и рисува приказни картини. Най-голямата ѝ страст е именно рисуването, затова надгражда уменията си, като редовно ходи на уроци по рисуване в школата на Новите майстори в гр. Кюстендил.

Всичко започна от една рисунка, която имаше за цел да накара човек да предизвика себе си и да се довери на въображението си, като излезе от стандартните шаблони и рамки. Моркови, растящи по дърветата… Дърво, извисяващо се до небето… Гигантски пухкави зайчета, които се катерят по дървото… Все неща, видени през детските очи, които не познават лимити и ограничения!

Тази рисунка се превърна в авторски дизайн, който запечатахме върху детски, дамски и мъжки тениски, канчета, бутилки и текстилни чанти. Така се роди колекция „Довери се на въображението!“, с послание към малки и големи да запазят детското в себе си. Но още по-ценна е каузата, която стои зад колекцията – детската мечта на Маги да няма гладни и бездомни животни. Всяко изделие на Маги е с благотворителна насоченост и част от средствата се използват за закупуване на храна за приюти и бездомни животни.

А сега, нека ви представим разнообразието от подаръци за деца, което ще откриете в онлайн магазина на Сръчно:

Подарък за дете за 1 юни от Сръчно

Едва ли има по-добър избор за подарък на дете от нещо модерно, цветно, практично, ръчно изработено и с благотворителна насоченост! Без колебание, можем да се съгласим, че такъв подарък би запазил своето послание и би останал ценен спомен за детето, дори след години. Детска чаша или канче с послание, тениска или пък рисунка, която ще го връща в безгрижните детски години. И макар и вече пораснал човек, само един поглед към подаръка ще бъде като машина на времето и ще го пренесе отново в детството, където е чувствал безгранично щастие, свобода и обич.

Избирайки подарък за дете за 1 юни от Сръчно, вие ще направите подарък с кауза! Ще допринесете за това едно бездомно животинче да бъде нахранено и една детска мечта да се превърне в реалност! И най-хубавото – ще можете да разкажете на детето как неговият подарък за първи юни е специален, защото е създаден с много любов и е допринесъл за благородна кауза. Какво по-хубаво от това да дадеш на един малък откривател на света пример да бъде с добро сърце и големи мечти?!

Тениски “Довери се на въображението” за цялото семейство

Всяко дете си има своя любима дрешка и обикновено тя е пъстра и нестандартна – също като представата на малчугана за заобикалящия го свят. С детска тениска от колекция „Довери се на въображението“ ще подарите на едно дете стимула да мечтае без граници.

А защо пък да не предизвикате цялото семейство да преоткрие детето в себе си? Авторските дизайни на Маги се предлагат и върху дамски и мъжки тениски. Разполагаме с различни размери и залагаме на висококачествен органичен памук.

А още по-хубавото е, че има опция за персонализиране, чрез бродиране на име върху тениската (по желание) – само имайте предвид, че детето ще трябва да е търпеливо, тъй като персонализирането отнема около седмица.

Бутилка “Довери се на въображението”

Друг подходящ подарък за преливащите от енергия малчугани е дизайнерска бутилка със съвместимост 500 мл., отново изпъстрена с дизайн на Маги и персонализирана с името на детето. Така детето винаги ще бъде готово за нови приключения, спорт и игри и ще презарежда силите си с вода или любимата освежаваща напитка.

Канчета “Довери се на въображението”

Освен бутилки, предлагаме и все по-харесваните и предпочитани канчета, създадени специално за приключенци – малки и големи! Те също са дизайнерски,  запечатали най-добрите рисунки на Маги и отново позволяват персонализиране с името на малкия откривател.

Картини, рисувани от Маги

Както вече споменахме, малката майсторка Маги непрестанно развива таланта си, като ходи на уроци по рисуване. Най-добрите ѝ творби се превърнаха в нови модели към колекцията „Довери се на въображението“ – отпечатани върху тениски, чаши и канчета.

Но за истинските ценители на изкуството, решихме да дадем възможността да бъде купена картина, ръчно рисувана от Маги, създадена в един единствен екземпляр.

Такъв цветен подарък би придал още по-невероятно атмосфера на всяка детска стая и определено би предизвикал детски усмивки!

Гривни

Ако искате да зарадвате повече от едно дете и търсите по-бюджетен вариант за по-голямо количество, то ръчно правените гривни с мъниста на Маги са чудесна опция. Всяка гривна е неповторима и уникална сама по себе си, цветна, пъстра и направена с много любов, за да носи късмет, щастие и усмивки!

Различен подарък за дете – подарете нещо уникално, автентично, вълнуващо и с кауза!

Ние ще ви помогнем в избора на най-подходящия подарък за дете! Тениска, чаша, бутилка, канче или друг аксесоар с прекрасна детска рисунка от Маги – гарантираме, че всяко дете ще сияе от щастие при вида на такъв цветен подарък, изпълнен с въображение и детски мечти!

Последвайте страницата ни Сръчно, за да виждате първи най-новите ни творения!

Очакваме ви!

Майсторите на Сръчно

0
грижи за естествената кожа през лятоточанти за лятото